50 διπλές προκλήσεις για Απόδειξη Ενοχής

FractureΔες/Κρύψε το trailer


H Village Films σας προσκαλεί στην Avant Premiere του θρίλερ Απόδειξη Ενοχής. Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στα Village 9 Cinemas @ Φάληρο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Γουίλι Μπίτσαμ είναι βοηθός εισαγγελέα και σύντομα η ζωή του θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή. Ο Τεντ Κρόφορντ είναι ο άνθρωπος που θα ταράξει την ήσυχη ζωή του. Αιτία, η απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του Γουίλι και η απόφαση να αφεθεί ο κατηγορούμενος ελεύθερος, λόγω έλλειψης στοιχείων. Ένα "κυνηγητό" ξεκινάει, τότε, μεταξύ των δύο ανδρών και ο Γουίλι προσπαθεί να δικαιωθεί, αλλά και να επιβληθεί στον ευφυή δολοφόνο. Στο ρόλο του ψυχοπαθούς δολοφόνου ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς και στο ρόλο του "θύματος" ο ανερχόμενος ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ (Murder by Numbers, The Notebook).

    Μετά τη περίληψη μάθε επιτέλους και τη διαδικασία γιατί έχω βαρεθεί να τη γράφω: Κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail και συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις. Ή στείλε και χειροκίνητα, με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Apodei3h Enoxhs". Και μη στείλεις καμιά διόρθωση για τον τίτλο.

  2. Εvgenia Tr said

    ήμουν στην πρεμιέρα (έστειλα σωστά το μέιλ :Ρ )
    καλή ταινία.
    ο χόπκινς ,αν και ο ρόλος ήταν στα "νερά του" , κάθε άλλο παρά βαρετός ήταν!
    ανατρεπτικό τέλος!

  3. cheaptalk said

    Ευγενία αν είχες γράψει καμιά πρόταση παραπάνω (όχι για το τέλος βέβαια) θα σε είχαμε βγάλει στη πρώτη σελίδα. Στον Mr. Brooks την επόμενη εβδομάδα να κρατάς σημειώσεις ;)

  4. Εvgenia Tr said

    θα μπορούσα να πω και άλλες "εξυπνάδες" :Ρ , αλλά δεν γίνεται να σχολιάσεις μια ταινία , χωρίς να ¨"προδώσεις" σκηνές & την ροή του σεναρίου!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.