50 διπλές προσκλήσεις για την Περσέπολη

PersepolisΔες/Κρύψε το trailer


Η PCV και το mftm.gr σας προσκαλούν στην Avant Premiere της μεταφοράς του κόμικ Περσέπολις. Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι στην ΕΛΛΗ, Ακαδημίας 64.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Όποιοι ισχυρίζονται ότι το κινούμενο σχέδιο δεν μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό μέσο για ενήλικους και παιδιά ταυτόχρονα, θα χάσουν κάθε επιχείρημα μπροστά στο "Περσέπολις". Όπως η σειρά των τεσσάρων τόμων κόμικ στο οποίο βασίζεται, αυτός ο αυτοβιογραφικός άθλος είναι απόλυτα προσβάσιμος και συγχρόνως υψηλή μορφή τέχνης.
    Η καθόλου ναρκισσιστική αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο της "ατίθασης" Μαρζάν Σατραπί, που ήταν 8 ετών όταν η Ισλαμική επανάσταση άλλαξε την Τεχεράνη στην οποία γεννήθηκε, αναδίδει έναν έντονο λυρισμό, που εκρήγνυται με στιγμές ανείπωτης γλύκας και απέραντης μελαγχολίας. Γενναιόδωρο, ανθρώπινο, αστείο και συγκινητικό, το "Περσέπολις" αποτελεί μια κινηματογραφική απόλαυση σε όλα τα επίπεδα.
    Με τις φωνές των: Κατρίν Ντενέβ, Ντανιέλ Νταριέ, Κιάρα Μαστρογιάννι


    Περισσότερα: Διαμαρτυρημένο teaser, Trailer Πρεμιέρας.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κάνεις την επανάστασή σου μόνος σου και μας ειδοποιείς με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Persepolis". Επειδή δε μας αρέσει καθόλου να μοιράζουμε προσκλήσεις σε άτομα που μας ξέρουν ως "internet", προτεραιότητα θα έχουν όσοι αποδείξουν ότι έχουν διαβάσει έστω κι ένα θέμα μας (καμιά χιλιαριά είναι, τake your pick).


    Credits: Στη Χριστίνα για την πολλή δουλειά του διαφημιστικού και εφήμερου banner, και στον rotweiler, που τα είχε όλα έτοιμα και δε παρατήρησε ότι ξέχασα να του πω να βάλει και κάνα "click here" (και το άφησα έτσι για να σε δυσκολέψω), για το poster στο θέμα.

  2. cheaptalk said

    Τελικά για τυπικούς λόγους, αφού ήδη μέτρησα καμιά δεκαριά συμμετοχές, έβαλα μόνος μου κι ένα κλικχίαρ στο poster. Ξαναλέω ότι από δω και πέρα οι προσκλήσεις δε πάνε στους πιο γρήγορους αλλά πρώτα σε όσους ξέρουν έστω το όνομα των Μαζών, οπότε η συμμετοχή θα είναι ανοιχτή για κάποιες μέρες.

  3. cheaptalk said

    Επειδή το θέμα επισημάνθηκε και στο Από τις 4 στις 5, που είναι και η μόνη σελίδα στο δίκτυο που μου φέρνει ρίγη κάθε φορά που μας αναφέρει, προτεραιότητα θα έχουν φυσικά και όσοι το αναφέρουν ως παρασύνθημα.

  4. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις μοιράστηκαν, σχεδόν τυχαία επειδή είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές, 10-20 άτομα διάβασαν τα σχόλια και γράψανε και κάτι παραπάνω, πάρα πολλοί που έχουν ξαναπάρει αρκετές προσκλήσεις δε πήραν και είμαι σίγουρος ότι θα τους κακοφάνηκε. Το μπανεράκι της Χριστίνας το έχω αφήσει να παίζει ακόμα, και θα ξαναβγεί αφού πρεμιέρα για την Περσέπολη θα κάνουμε και στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

  5. Anonymous said

    Εμείς που πήραμε πρόσκληση και θα έρθουμε Αθήνα ειδικά για την πρεμιέρα :P , τι ώρα θα ήταν καλά να είμαστε στο σινεμά; Μια ώρα πριν είναι καλά; Επίσης, η αναφορά του ονόματος και μόνο αρκεί για την είσοδο ή να φέρω και ταυτότητα;

    Τα λέμε αύριο, παιδιά...
    Να σας έχει καλά ο kim ki-duk :)

  6. cheaptalk said

    Όπως παντού, οι περισσότεροι στις προβολές έρχονται περίπου 5' με 0' πριν αρχίσουν, λίγοι νωρίτερα και αρκετοί αργότερα. Αν πας μισή ώρα πριν μπορεί να πετύχεις τον αιθουσάρχη να ανοίγει, αλλά επειδή πρεμιέρες κάνουμε παντού και τα specifics δεν είναι καθορισμένα, ισχύει το γενικό.

    Ψάχνεις να βρεις την είσοδο, λες το όνομά σου και μπαίνεις ;-)

  7. Anonymous said

    Εξαιρετική ταινία. Ευχαριστώ πολύ για τις προσκλήσεις.

    Καλή συνέχεια.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.