Grind House (2007): Scream Awards trailer


Δες/Κρύψε το Official Teaser

Από Nashville Network με επαρχιώτικη μουσική το TNN έγινε πριν καναδυό χρόνια Spike TV στα χέρια της Viacom και του MTV (παρά τις αντιρρήσεις του Spike Lee). Και με ένα alt-geek προφίλ, που περιλαμβάνει προσπάθειες όπως το φετινό Blade: The Series, το σπίτωμα της WWE μέχρι πέρσι και επαναλήψεις από τα πέρατα των Star Trek, θεσμοθέτησε από φέτος τα πρώτα mainstream βραβεία τρόμου και δράσης, με τον.. κραυγαλέο τίτλο Scream Awards.

Ή καλύτερα Tarantino Awards. Αφού η ταινία που ετοιμάζει μαζί και ξεχωριστά με τον Robert Rodriguez, έδωσε και πήρε το μεγαλύτερο κομμάτι της δημοσιότητας του event που προβλήθηκε προχτές. Τα σεμνά κορίτσια τους από το φιλμ, Rosario Dawson, Marley Shelton και, μια παραμορφωμένη από πλαστικές και εμετικά αδυνατισμένη εκδοχή της, Rose McGowan, ήταν οι οικοδέσποινες της τελετής. Με όλο το σεβασμό της φράσης "Fuck the Oscars" το σκηνοθετικό δίδυμο ευχαρίστησε την αμερικάνικη κινηματογραφική ακαδημία, κατά την παραλαβή του Scream Mastermind Award --που απονέμεται προφανώς σε παραγνωρισμένα μυαλά τα οποία είναι ένα χρόνο μπροστά από την εποχή τους, από εξίσου προχωρημένη (στο χρόνο) επιτροπή. Και τέλος, αυτό που έμεινε αναμνηστικό να κάνει γύρους στο δίκτυο είναι το πρώτο trailer του.. πολυβραβευμένου Grind House (2007).

Όπως ξανάπαμε αναλυτικότερα τον Μάη, οι Tarantino και Rodriguez είχαν την ιδέα να αναστήσουν το πνεύμα των κινηματογράφων "ένα καράτε κι ένα σεξ", χωρίς σεξ και χωρίς καράτε αλλά με αρκετές δόσεις σπλατεριάς. Και μετά από πολλά ντράβαλα εντός και εκτός γυρισμάτων, το μεγαλύτερο κομμάτι του Planet Terror του δεύτερου είναι έτοιμο, όπως βλέπεις. Και το άλλο που βλέπεις είναι ότι το Crank (2006) θα 'ταν καλύτερο αν είχε την εξυπνάδα να πετάξει μέσα και όλα τα ηλίθια φίλτρα χρησιμοποιημένου φιλμ του Premiere.


Previously on Movies for the Masses: Gwoemul (2006): International trailer

4 Responses so far.

  1. cinemad said

    Χριστέ μου!!! Αν είναι τόσο ΓΑΜΑΤΗ η ταινία, ξαναβαπτίζομαι Χριστιανός Ορθόδοξος, αρχίζω να πιστεύω κανονικά και πάω και εκκλησία κάθε Κυριακή! Και Πάσχα, σου λέω!!!

  2. cheaptalk said

    Χμμμ, όπως συμβαίνει με όσα γαμάτα βίντεο ανεβάζουμε τελευταία, κι αυτό κατέβηκε. Τώρα δε μας ειδοποίησε κανένας βέβαια, και ούτε βλέπω το λόγο αφού παίχτηκε στη τιβί, οπότε θα το ανεβάσω πουθενά αλλού, να μας τη πουν προσωπικά άμα θέλουν :p

  3. verbal said

    trailer up και running.

  4. cheaptalk said

    Βγήκε τη προηγούμενη βδομάδα στο Yahoo! Movies το πρώτο επίσημο teaser του Grindhouse (2007), που έγινε μια λέξη όπως βλέπεις. Και περιέχει και κάποιους κώλους από το Death Proof του Ταραντίνου όπως βλέπεις.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.