Halloween (2007): Zombie teaser


Μετά από πολύ σιγοψήσιμο, που έφτανε στην υποψία ότι σκόπευε να βγάλει όλη τη ταινία online σα φωτορομάντζο σε συνέχειες, ο Rob Zombie σερβίρει στο Yahoo! Movies το ορεκτικό για τη δικιά του αναπαράσταση του Halloween (1978) του John Carpenter. O Michael Meyers ετοιμάζεται για τη νέα Νύχτα με τις Μάσκες λοιπόν, την ώρα που όλοι οι Δυτικοί ετοιμάζονται για τη νύχτα με τα κεριά.

Πάντως, η έξοδος του δεύτερου εικονικού μασκομούρη σφαγέα με μπανάλ προτίμηση σε τρυφερή νεανική σάρκα (μετά τον Leatherface φυσικά), δε θα γίνει τον παραδοσιακά τρομομήνα του Halloween (βλ. Οκτώβρη), αφού τον έχουν κλείσει πιο φρέσκες κλοουνομούρικες γιγαντιαίες προνομιακές αλυσίδες (βλ. Saw). Και ποιες ακριβώς στάσεις αναψυχής θα περιλαμβάνει (η έξοδος), πέρα από την αναβίωση των σκηνών καταδίωξης λαχταριστής γκομενίτσας από σαλιγκαροκίνητο μαχαιραφόρο, δε ξεκαθαρίζει το τρέιλερ που κόπηκε από σκηνές των πρώτων γυρισμάτων σύμφωνα με το σχετικό blog του Zombie. Άρα προς το παρόν σημείωσε ότι ο σκηνοθέτης δηλωμένα θέλει να επικεντρωθεί στον άνθρωπο πίσω από τη μάσκα, και οι αξιοπρόσεκτες σκηνές βασανισμού ποντικιών θα είναι και στη ταινία και δε τις έχωσε η Dimension για μπαχαρικό (όπως διαβόητα έκανε στο τρέιλερ του ριμέικ του Black Christmas του Bob Clark που σκοτώθηκε πρoχτές).

Αν πάλι θες να επικεντρωθείς στις ατελείωτες συζητήσεις για τη μάσκα ή το draft του σεναρίου που κυκλοφορεί στα internets, ο γκούγκλης είναι ο φίλος σου όπως λένε.


6 Responses so far.

  1. verbal said

    Από αίμα πάντως, περισσότερο είχε το αρνί που σούβλισα το πρωί. Κι ήταν και στραγγισμένο...

  2. cheaptalk said

    Το τρέιλερ της δευτέρας παρουσίας του Michael Meyers κατέβηκε από το Yahoo! το σαββατοκύριακο χωρίς καμία προειδοποίηση. Κατά πάσα πιθανότητα το αποσύραν οι Weinsteins για να το κόψουν στη μέση και να διανείμουν ξεχωριστά άλλο με κυνηγητά ποντικιών και άλλο με κοριτσιών. Όπως σκοπεύουν να κάνουν με όλες τις παραγωγές τους μετά το δεύτερο και αβυσσαλεότερο τριήμερο του Grindhouse (2007) στα ταμεία.

    Βέβαια, κάτι κακές γλώσσες λένε ότι η MPAA το βρήκε πολύ βίαιο. Και διέταξε τα δέκα εκατομμύρια περίπου που το είδαν, να το διαγράψουν από τη μνήμη τους και να πάνε να το ξαναδούν μετά τις 10 το βράδυ. Στις πάντα προηγμένες τεχνολογικά Μάσες όμως, με το που πας να δεις το βίντεο πάει αυτόματα και το ρολόι του υπολογιστή σου μεσάνυχτα (για να μη κουράζεσαι να το πας μόνος σου).

  3. cheaptalk said

    Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα απλά να το μάζεψαν προς το παρόν, για να βάλουν και λίγο αίμα και εντόσθια που περίσσεψαν του verbal από το Πάσχα.

  4. cheaptalk said

    Μετά από αυτό του The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) που είχε γράψει ιστορία σα το πρώτο εγκεκριμένο για γενική θέαση αλλά απαγορευμένο πριν τις 10 το βράδυ (ξεκινώντας ένα σχετικό κανόνα για πολλά επόμενα), το τρέιλερ του Halloween (2007) γίνεται το πρώτο με "yellow band". Και είναι εγκεκριμένο για "age-appropriate internet users" πλέον. Από την MPAA που όπου να 'ναι θα εισάγει και κάνα "black band" για όσες δείχνουν κανέναν να καπνίζει.

  5. verbal said

    Στη σελίδα του Halloween (2007) στο MySpace --την οποία αν είσαι fan θα'χεις κάνει ήδη homepage--, κυκλοφόρησε σήμερα και το poster της ταινίας που πέρασα στο θέμα. Και στην οποία ο αγαπημένος μας ψυχοπαθής δολοφόνος, εκτός από πεπρωμένο και πάθος για το hockey, φαίνεται να έχει και την ίδια κομμώτρια με τον Rob Zombie.

  6. cheaptalk said

    Οι θρήνοι από τις κηδείες και τα μνημόσυνα του τρόμου φτάσαν και στα αυτιά του Rob Zombie προφανώς. Αφού σύμφωνα με το Bloody-Disgusting.com έκανε όλη τη βδομάδα επαναληπτικά γυρίσματα για το Halloween (2007) του. Είδηση συνήθως δυσοίωνη όσο και η μουσική που παίζει ενώ ημίγυμνη κοπέλα τρέχει στους δρόμους με παρανοϊκό αργοκίνητο δολοφόνο να προσπαθεί να της δείξει πως το μπήγουν το μαχαίρι. Αλλά αυτή τη φορά ο σκηνοθέτης μάλλον έχει αποφασίσει να αναστήσει τον Λάζαρο Χοροράκη προτού βρομίσει το πτώμα του. Με έξι (6) πρόσθετες σκηνές βίας και αιματοχυσίας και ακόμα πιο παρανοϊκό, καινούριο, τέλος.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.