O Heath Ledger είναι καραγκιόζης



Η αγωνία της ημέρας έρχεται απ' τις σελίδες του Ain't it Cool News, έχει τη νέα μορφή του παρανοϊκού καραγκιόζη που κυνηγάει τον Batman και τον ενσαρκώνει ένας κατακομμένος στο ξύρισμα Heath Ledger, και πολύ περισσότερο απ' το αν πρόκειται για cool news ή cool απάτη, το ερώτημα που θέτει είναι αν ο Joker είναι ο μαρμαρωμένος εξαδάχτυλος που θα ελευθερώσει την Πόλη.

Αν περάσεις από Chicago, ψάξε για ξυρίσματα γυρίσματα ταινίας με τίτλο Rory's First Kiss και ρώτησέ τον να μας πεις, κι αν μπορείς στείλε και μια καλύτερη φωτογραφία απ' την αεροπλανική που κυκλοφόρησε χθες. Στο μεταξύ περιμένουμε να εξακριβωθεί αν η σημερινή εικόνα είναι πραγματικό make-up test και το παράτησαν στα μισά ψάχνοντας τη μάρκα μακιγιάζ που δε θα λιώνει απ' το πρόσωπο του Ledger, ή αν είναι πετυχημένο φωτοσοπάρισμα ενός απ' τα trolls που περνάνε τη μέρα τους προσπαθώντας να ξεγελάσουν τα ειδησεογραφικά. Η καινούρια μόδα πάντως λέει ότι πρόκειται για ψεύτικη διαρροή που ξεκίνησε απ' την ίδια τη Warner για να παίξει με τους onliners, και να δοκιμάσει αντιδράσεις, οι οποίες λογικά θα κρατηθούν σε ψύχραιμα επίπεδα, δεδομένου ότι η φωτογραφία φαίνεται να κινείται στα ίδια σκοτεινά και ψιλορεαλιστικά μονοπάτια που είχε ακολουθήσει και στο Batman Begins (2005) ο Christopher Nolan.

Update (20 Μαΐου)
: Πριν κάτι μέρες κυκλοφόρησαν τα νέα για άλλο ένα site-φωτογραφία του Σκοτεινού Ιππότη (2008), το ibelieveinharveydent.com, με flyer του Harvey Dent στα καλά του. Μετά τα σχετικά χασμουρητά άρχισαν να κυκλοφορούν και τα πρώτα viral μουτζουρώματα. Και προτού πάρει κανένας χαμπάρι τι γίνεται, όχι μόνο "αποκαλύφτηκε" το "μυστικό" ibelieveinharveydenttoo.com όπου όσοι περισσότεροι βάζαν το e-mail τους τόσο αποκαλύπτονταν μια φωτό του νέου Joker, αλλά κυκλοφόρησε η κραγιονισμένη φάτσα και κομπλέ. Άλλη φορά να 'σαι πιο γρήγορος με το μαρκαδόρο και το σπρέι.


11 Responses so far.

  1. Alkisti said

    Στη δεξια φωτο δε μου μοιαζει με τον Ledger. Στην αριστερη νομιζω οτι ειναι αυτος, και προσπαθει να μοιασει στο Κορακι...

  2. verbal said

    μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά κάθε φορά που κοιτάζω τη φωτογραφία, πάω να μετρήσω τα δάχτυλα, μπερδεύομαι και μπλοκάρω

  3. cheaptalk said

    Το θέμα γίνεται όλο και περισσότερο γελοίο με την αποκλειστική είδηση του Cinematical πριν λίγο ότι και η δεύτερη φωτογραφία είναι εντελώς πλαστή. Είδηση που βασίζεται σε.. κάποια πηγή που.. σίγουρα ξέρει αλλά δε θέλει με τίποτα να αποκαλυφτεί. Δυστυχώς το επίπεδο επίσημης διάψευσης από.. ανώνυμη πηγή ούτε σε ελληνικό μπλογκ δε το 'χουμε δει μέχρι τώρα.

  4. cheaptalk said

    Το θέμα έκλεισε οριστικά με την αποκάλυψη των πρωτότυπων φωτογραφιών που χρησιμοποιήθηκαν για να (ξαναματα)εκθέσουν τη παρέα των κρύων νέων. Πέρα από την απροκάλυπτη αγαλλίαση όλων των υπόλοιπων σχετικών και άσχετων, και τη σιγουριά ότι η έκθεση δεν ήταν και τόσο ακούσια, παραμένει η μυρωδιά από σκατά που πνίγει σιγά σιγά τα κινηματογραφικά (και όχι μόνο) ρεπορτάζ των διαδίχτυων. Αλλά το θέμα αξίζει δικό του θέμα, δε νομίζεις?

  5. cheaptalk said

    Η δικτυακή παράνοια γύρω από το The Dark Knight (2008) καλά κρατάει πάντως, με αναλύσεις επί αναλύσεων για την επίσημη σελίδα που ανέβηκε έχοντας μια νυχτερίδα σε ασπρομπλέ φόντο. Μόνο.

  6. cheaptalk said

    Πριν κάτι μέρες κυκλοφόρησαν τα νέα για άλλο ένα site-φωτογραφία του Σκοτεινού Ιππότη (2008), το ibelieveinharveydent.com, με flyer του Harvey Dent στα καλά του. Μετά τα σχετικά χασμουρητά άρχισαν να κυκλοφορούν και τα πρώτα viral μουτζουρώματα. Και προτού πάρει κανένας χαμπάρι τι γίνεται, όχι μόνο "αποκαλύφτηκε" το "μυστικό" ibelieveinharveydenttoo.com όπου όσοι περισσότεροι βάζαν το e-mail τους τόσο αποκαλύπτονταν μια φωτό του νέου Joker, αλλά κυκλοφόρησε η κραγιονισμένη φάτσα και κομπλέ. Άλλη φορά να 'σαι πιο γρήγορος με το μαρκαδόρο και το σπρέι.

  7. cheaptalk said

    Λίγο μετά την εμφάνιση και του τελευταίου pixel της φωτογραφίας η σελίδα του Joker εξαφανίστηκε και τώρα βγάζει ένα "Page not found". Παραπλανητικό, αφού όπως έχουν ενημερωθεί όλοι, αν διαλέξεις με το ποντίκι το κείμενο της σελίδας εμφανίζεται μια ατελείωτη σειρά με "Ha ha" και ανάμεσά τους γράμματα που συμπληρώνουν το μήνυμα "See You In December". Μήνα που όλοι περιμένουν πια το teaser του φιλμ.

  8. verbal said

    Μετά το καινούριο κοστούμι του Batman για το The Dark Knight (2008) που έκανε πρεμιέρα τυπωμένο την προηγούμενη βδομάδα στο Entertainment Weekly, οι LA Times σήμερα έβγαλαν το Νυχτεριδομοτοσακό, και σχηματίζεται έτσι ένα αρκετά ευδιάκριτο pattern που δείχνει ότι οι μόνες αυθεντικές εικόνες που θα δούμε απ' τo πολυαναμενόμενο sequel, θα φτάσουν στα μάτια μας, για την ώρα τουλάχιστον, από πολύ, πολύ επίσημες διόδους. Που είναι τόσο παλιομοδίτικο εκ μέρους τους...

  9. verbal said

    Και ναι, δεν πρόλαβα να γράψω για τη φωτογραφία και το Νυχτεριδομοτοσακό βγήκε την πρώτη βόλτα του στους δρόμους, για χάρη του πρωινάδικου Today του NBC, με καβαλάρισσα ατρόμητη ξανθιά ρεπόρτερ. Και σκέψου πόσες άλλες ξανθιές και καβαλάρισσες θα μπορούσες να ρίξεις, βγάζοντάς το μια βόλτα στην παραλιακή. Επίσης, η φρεσκαρισμένη στολή του ιδιοκτήτη της, κυκλοφόρησε και σε hi-res (γιατί εδώ που τα λέμε το σκαναρισμένο ήταν λίγο άκομψο), μαζί με τρεις χοντροκομμένες φωτογραφίες απ' τα γυρίσματα.

  10. verbal said

    Περισσότερες, κοντινότερες και καλύτερες εικόνες και βίντεο του Batpod (που έχει γίνει ατραξιόν της Νέας Υόρκης) σήμερα στο MTVmoviesblog, μαζί με μερικές απ' το Mach 5, το αμάξι του επερχόμενου κινηματογραφικού Speed Racer (2008).

  11. cheaptalk said

    Με το teaser του Σκοτεινού Ιππότη του επόμενου καλοκαιριού λιγότερο από δυο βδομάδες μακριά, μπροστά από τους Simpsons που ανοίγουν την άλλη βδομάδα, ούτε ο verbal δεν ενδιαφέρεται πια για ένα σκασμό φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα που κυκλοφορούν από προχτές με πρωταγωνιστές τον Joker με στολή εργασίας και τα μπατοχήματα να σπινάρουν.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.