O Σάκης Ρουβάς στη μεγάλη οθόνη

Μέχρι σήμερα, το MftM είχε να ευχαριστεί τη Βανέσα Αδαμοπούλου για έναν σημαντικό αριθμό απ’ τα hits που έπαιρνε απ’ τα search engines. Τώρα, ήρθε η ώρα να μαζέψουμε ακόμη περισσότερα ξέμπαρκα clicks χάρη σε ένα άλλο όνομα: Σάκης Ρουβάς.


Ο super-pop-star με τη λουστραρισμένη οδοντοστοιχία και την μυστική, κερκυραϊκή συνταγή για μακαρόνια με κιμά, θα πρωταγωνιστήσει στην νέα παραγωγή της Village Roadshow Productions Hellas, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που μετρά στο ενεργητικό της την Πολίτικη Κουζίνα.

Λεπτομέρειες για την ταινία, όπως το στόρι και οι υπόλοιποι συντελεστές, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά από τη στιγμή που πρωταγωνιστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, αυτά είναι –όπως είπαμε—λεπτομέρειες. Εμείς ελπίζουμε να πρόκειται για ψευδοβιογραφική ταινία με περίπλοκες κοινωνικές προεκτάσεις στα χνάρια του 8 Mile (με πρωταγωνιστή τoν Eminem), αλλά φαντάζομαι κάτι τέτοιο έχει τις ίδιες πιθανότητες με ένα πάντρεμα του Καφέ της Χαράς με το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι. Ίσως και λιγότερες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Village Roadshow, Χάρης Αντωνόπουλος, αναφέρει ότι «ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα αλλά και το φυσικό χάρισμα επικοινωνίας του [Σάκη Ρουβά] με το κοινό είναι τα στοιχεία τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε σίγουροι για την εμπορική επιτυχία της ταινίας,» ενώ ο ίδιος ο Sakis, που θα παρουσιάσει σε λιγότερο από δύο μήνες την τελετή της Eurovision με την Μαρία Μενούνος (yes, κι άλλα hits!), δηλώνει «πολύ ευλογημένος που βλέπω τα όνειρά μου να γίνονται πραγματικότητα.» Τα γυρίσματα θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, και η ταινία προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2006.

Στο επίσημο site του τραγουδιστή (στο οποίο μπορεί να ακούσει κανείς και τα τελευταία του hit, απλά και μόνο ανοίγοντάς το) δεν έχει αναφερθεί ακόμη κάτι σχετικό, και δεδομένης της ώρας που έγινε η ανακοίνωση από την εταιρεία, υποθέτω είναι ασφαλές να πούμε, ότι το διαβασατε πρώτοι εδώ, έτσι;

Update: Σύμφωνα με τις mourlokakomoires, ο Sakis θα παίζει ένα ροκ σταρ που περιοδεύει ανά την Ελλάδα (όπως αμερική) με πούλμαν, προσπαθεί να σώσει τον ντράμερ του από τα ναρκωτικά και ερωτεύεται την πουλμαντζού του. Τώρα βέβαια, επειδή το blog είναι πολύ νέο ακόμα, για το αν συμπρωταγωνίστρια θα είναι η Δόμνα Σαμίου όρκο δε παίρνω.

3 Responses so far.

  1. Loucretia said

    Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

  2. verbal said

    Αφού έκανε κάνα χρόνο να βρει συμπρωταγωνίστρια (στο πρόσωπο της Δανάης Σκιάδη), ο Σάκης τώρα έχασε το σκηνοθέτη, αφού ο μέχρι πρότινος επικεφαλής Γιώργος Κοργιανίτης παράτησε το project, για λόγους που προέκυψαν από κοινή συνέναιση σε κλίμα απολύτως φιλικό, όπως ανακοινώθηκε. Πριν κρυώσει η θέση του πάντως, θα την παραλάβει ο Νίκος Δημητρόπουλος, με προϋπηρεσία σε άγνωστες παραγωγές στο εξωτερικό, και διαφημισείς στο εσωτερικό.

  3. verbal said

    Κομματάκι καθυστερημένα βγήκε στα ιντερνέτια το full trailer του Alter Ego (2007), αρχικά στο επίσημο site του Σάκη και κάποια στιγμή στη φρεσκοψημμένη σελίδα της ταινίας, που ανεβοκατέβαινε απ' τις αρχές της βδομάδας μέχρι να την πετύχουν just right. Βέβαια μπορεί να το'χεις δει εδώ και κάνα δίμηνο, αφού από τότε λέει η εταιρεία ότι ξεκίνησε να το παίζει στις αίθουσές της, και ποιος ασχολείται με το internet καημένε.

    Αντιμετώπιση κάπως παράταιρη με τις προσδοκίες που έχει φορτώσει η Village στην ταινία της, την οποία ο διευθύνων της εταιρείας έχει χαρακτηρίσει ούτε λίγο ούτε πολύ ως το Μέλλον του Ελληνικού Κινηματογράφου, στο κομμάτι τουλάχιστον της παραγωγής. Είναι άλλωστε, η πρώτη ελληνική ταινία, γυρισμένη αποκλειστικά σε ψηφιακό. Το αν έχει και ψηφιακό Σάκη, άλλο θέμα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.