Razzie.Winners.06 - Hysterical

Μπορεί τα Όσκαρ να μην είχαν φέτος ξεκάθαρο νικητή, τα Χρυσά Βατόμουρα όμως σάρωσε το Dirty Love (2005) της Jenny McCarthy. Κέρδισε τα "βραβεία" χειρότερης ταινίας, χειρότερου πρώτου γυναικείου ρόλου (της ίδιας), χειρότερου σεναρίου (της ίδιας) και χειρότερης σκηνοθεσίας (του πρώην άντρα της John Asher). Έχασε ουσιαστικά μόνο το χειρότερο β' γυναικείο ρόλο (για τη Carmen Electra) που πήγε στη Paris Hilton για το House Of Wax (2005), αφού "ζευγάρι" ακριβώς δεν είχε, ικανό να του δώσει και το βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία.

Τα υπόλοιπα βραβεία:
Χειρότερο remake: Son of the Mask (2005)
Χειρότερος α' αντρικός: Rob Schneider - Deuce Bigalow European Gigolo (2005)
Χειρότερος β' αντρικός: Hayden Christensen - Star Wars:Episode III - Revenge of the Sith (2005)
Χειρότερο ζευγάρι: Will Ferrell και Nicole Kidman - Bewitched (2005)
Πιο βαρετός στόχος των ταμπλόιντ: Tom Cruise, Katie Holmes και τα σχετικά τους στον καναπέ της Oprah, τον Πύργο του Άιφελ και το "μωρό τους" (το "μωρό του Τομ" ακριβέστερα).

Προσωπικά, θεωρώ τις υστερικές στιγμές της Jenny (και ειδικά αυτή που χτυπιέται ξώβυζη με τον εμετό ενός σιχαμερού ανθρωπάκου στο στήθος της), το παλούκι που πέρασε από το μυαλό της Paris, και το go-go boy πέρασμα του Σόμερ κορυφαίες στιγμές της 7ης τέχνης. Και είδα χειρότερες ταινίες το 2005, η αλήθεια είναι.

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    (Ξαναπέρασα στο θέμα τη φωτογραφία του, που κάπου στο ενδιάμεσο, και μάλλον σχετικά πρόσφατα, την είχε λογοκρίνει το Photobucket)

  2. Anonymous said

    αμφιλοχια

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.