Nacho Libre: Internet Exclusive Trailer



Nacho Libre ή όπως θα γίνει γνωστό μετά την προβολή του, Πάτσο Libre. Θα γίνουμε φτηνοί αλλά το trailer του νέου φιλμ του Jared Hess τραβάει την προσοχή του κοινού για την ασυγκράτητη ποσότητα λίπους (πάτσο) που ο Jack Blac αφήνει ελεύθερη (Libre) για κωμικούς σκοπούς ή απλά γιατί είναι δύσκολο να ρουφάει την κοιλιά του για 90 λεπτά. Δεν υπερβάλω, τόση πλαδαρότητα Onscreen είχαμε να δούμε από την εποχή του The Blob (1958) .

H υπόθεση είναι λίγο-πολύ γνωστή (ίσως λιγότερο από όσο θέλω να νομίζω): Ένας ιερέας (Jack Black) γίνεται μασκοφόρος wrestler και συμμετέχει σε αγώνες προκειμένου να σώσει ένα ορφανοτροφείο. Η πλάκα είναι ότι το φιλμ προβλέπεται τόσο off beat και αμφιλεγόμενου γούστου που πιθανότατα θα είναι πραγματικά αστείο,αλλά «χαμηλόφωνα», όπως ακριβώς και το Napoleon Dynamite. Λίγο ο χαρακτήρας του Black που μοιάζει με την Gay Version του Zorro που παράτησε την ξιφασκία με τα burritos, λίγο η σοβαροφάνεια της εντελώς φευγάτης πλοκής («..and I used my strength to rip my blouse»), λίγο η ψευτο-Rocky αθλητική προετοιμασία του παπα-παλαιστή που βλέπουμε στο trailer.. τι διάλο, πόσο πιο γελοίος δηλαδή είναι ο Black από τους «ήρωες» του Wrestling που φοράνε κολάν, ανταλλάσσουν χαστούκια («πλαφ!») φέρνοντας ζειμπεκιές και έχουν ονόματα όπως ο Νεκροθάφτης, Τριπλό-X και Ρέη Μυστήριος; Απορώ πως κανείς δεν είχε σκεφτεί αυτό το φιλμ νωρίτερα (όποιος αναφέρει το Ready to Rumble μπορεί να μην ξαναπατήσει στο Μούβις φορ Δε Μάσες)

    ΣΥΝ
  • H σκηνοθεσία είναι του Jared Hess
  • Φαντάστηκα τον Χριστόδουλο να δέρνεται με τον Σουγκλάκο για να σώσει κανα μοναστήρι.
  • Οι όμορφες λατίνες καλόγριες (Ana de la Reguera) είναι φετίχ μας.
  • Ο Jack Black κάνει και πάλι αυτό που ξέρει: κωμωδία

    ΠΛΗΝ
  • H σκηνοθεσία είναι του Jared Hess…

Δείτε/Κρύφτε το επίσημο trailer


Previously on Movies for the Masses: Clerks 2: The Passion of the Clerks, Internet Trailer

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Στο πρώτο του σ/κ στις αμερικάνικες αίθουσες, ο Nachooo έκοψε "μόνο" $27μισι μύρια και βρέθηκε στη 2η θέση του μποξόφις. Πίσω από το Cars (2006) που με τη φόρα του προηγούμενου γύρου έμεινε στη κορυφή (με 31 δολλαρομύρια).

    Παρόλα αυτά είναι το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας του Black αλλά και του Hess. Και είχε και το καλύτερο μέσο όρο ανά αίθουσα, στα $8,962.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.