Η Fergie βυθίζει (και) το Grind House?


Η Fergie (a.k.a. Stacy Ferguson) των Black Eyed Peas θα είναι στο καστ του Planet Terror, το ήμισυ του Grind House (2007) από τον Robert Rodriguez, όπως ανακoινώθηκε επίσημα χτες.

Η ξανθιά φροντγούμαν, βύθισε τη προηγούμενη βδομάδα το Sweet Child O' Mine (των Guns N' Roses) προς τρόμο ενός ολόκληρου γυμνασίου. Ενώ ήταν, την ίδια εβδομάδα, πλήρωμα και του Poseidon (2006) που πήγε αύτανδρο, όπως αναμενόταν, στο αμερικάνικο μποξόφις (και από τη πρεμιέρα του οποίου και η φωτό της αοιδού με την εμφανώς πιο καλλίφωνη αδερφή της). Και πολλή βοήθεια για να πνιγεί δε χρειάζεται ούτε το Planet Terror, τελευταία.

Grind houses, λένε τους γνωστούς μας σινεμάδες "2 έργα σεξ" ή "ένα καράτε κι ένα σεξ" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - σε αντιδιαστολή ας πούμε με τα art houses, που πάνε συνήθως όσοι υποφέρουν από αϋπνίες. Κι επειδή βρίσκονται σε παρακμή (αφού η παρακμή των θαμώνων τους μεγάλωσε και πήγε σπίτι της) ο Rodriguez με τον Quentin Tarantino είχαν την ιδέα να αναστήσουν το πνεύμα τους, εικονικά. Σκηνοθετώντας ο πρώτος ταινία μιας ώρας με ζόμπι κι ο δεύτερος με.. μαχαιροβγάλτες. Και πασάροντάς τες μαζί, κομπλέ με ψεύτικα τρέιλερ στο διάλειμμα.

Και όλο το πακέτο (ιδεών) το πάσαραν στους Weinsteins. Που από τότε βγάζουν ανακοινώσεις για διανομή μια φέτος το Σεπτέμβριο, μια το Δεκέμβριο, και πιο πρόσφατα τον Απρίλιο του 2007. Και πάνω που είχε ξεκινήσει ο Rodriguez τουλάχιστο τα γυρίσματα, δημιουργήθηκε ένας ψιλοπανικός. Με υπαίτιο (ή αποδιοπομπαίο τράγο) τον Michael Biehn, που φαίνεται να ανακοίνωσε, στις αρχές του μήνα, σε podcast στη σελίδα του ότι η παραγωγή του Planet Terror (όπου συμμετέχει) πάγωσε και πάει γι' άλλα. Και φούντωσαν οι φήμες (που σέρνονταν και πολύ πριν) ότι ο σκηνοθέτης τα παράτησε οριστικά, ο κολλητός του θα βγάλει το δικό του τμήμα αυτόνομα, κτλ. Για να αποσυρθούν μετά κάποιο καιρό όλα και να "διευκρινιστεί" ότι ο Biehn ήταν σε actor's break (βλ. δε τον χρειάζονταν στη συγκεκριμένη περίοδο των γυρισμάτων).

Τέλος, ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις ότι ο Tarantino ξεκινάει το δικό του Death Proof οσονούπω. Και o Rodriguez.. κάνει γυρίσματα. Κι επειδή κάνει και μπαμ ότι διαπίστωσαν να τους λείπει έργο.. σεξ, ρίξαν το βάρος στη Fergie και τη (γνωστή για το εκλεπτυσμένο ενδυματολογικό της γούστο) Rose McGowan. Η τελευταία, σύμφωνα με τις φήμες, έκανε πολύ περισσότερα στα γυρίσματα, και στο σκηνοθέτη προσωπικά, απ' ότι.. απαιτούσε ο ρόλος της (ο σκηνοθέτης τι απαιτούσε δε ξέρω).


Previously on Movies for the Masses: Η γυμνή αλήθεια για τη Jane Birkin

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τα πρώτα, αρκετά μουράτα και με φθαρμένο λουκ, πόστερ για το Planet Terror, από τη ComiCon, βγήκαν σε ψηφιακή μορφή.

  2. cheaptalk said

    Σχεδόν ένα χρόνο μετά η Anne Thompson στο Variety (πια), φέρνει στη φόρα, στα ξώφαλτσα αλλά επίσημα, ότι όντως η παραγωγή του Planet Terror είχε σταματήσει για ένα μήνα με υπαιτιότητα του Rodriguez. Και όντως είχε παρατήσει τη δεκάξι χρόνια γυναίκα του και τα πέντε του κουτσούβελα για τα κοκαλιάρικα μπούτια της McGowan. Και την ιστορία ολοκληρώνει η Page Six αναφέροντας ότι στο σετ το είχαν βούκινο, το νέο ζεύγος κρατάει χαμηλό προφίλ, και το παλιό ζεύγος ορκίζεται ότι είχε χωρίσει φιλικά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.