Miami Vice (2006): Trailer



Γουστάρουμε να πλέξουμε το εγκώμιο του Michael Mann. Πως το λένε, τον πάμε τον τύπο γιατί είναι σκηνοθέτης με όλη την έννοια της λέξης. Οι ταινίες του έχουν απαράμιλλο στυλ, είτε τις δεις από τεχνικής πλευράς είτε θεματικά- και ο θρύλος λέει ότι μπορείς να αναγνωρίσεις το χέρι του Michael και μόνο από την γκαρνταρόμπα του καστ. Το trailer του Miami Vice, που έστειλε τους φαν σε απόλυτη nirvana, μας κάνει να έχουμε τεράστιες απαιτήσεις από το φιλμ αλλά ταυτόχρονα μου δίνει, προσωπικά, την σιγουριά να πω ότι αν το box office σταθεί φιλικό το Miami Vice έχει όλα τα φόντα να δηλώσει παρόν ΚΑΙ για αγαλματίδιο.

Δεν θα σας ζητήσουμε να εστιάσετε στο…μουστάκι του Colin Farrell, που μοιάζει σαν να έχει βγει από τους τσιγγάνους του Snatch ούτε στην άφθονη δράση των undercover επιχειρήσεων του δίδυμου Tubbs-Crockett.. Όχι, περιμένετε τα τελευταία πλάνα του trailer και δείτε το καταπληκτικό πλάνο του ταχύπλοου με τον πολύχρωμο ουρανό στο φόντο. Αυτός είναι Mann. Και γι αυτό θα πάτε να δείτε και το φιλμ --σκηνές δράσης έχει και το Bad Boys.

Ακόμα και αν δεν ξέρετε κάτι για την υπόθεση οι γραμμές-οδηγοί που παραθέτει το εξαιρετικό trailer είναι oι βασικές: Επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών, μπάτσοι που εισχωρούν επικίνδυνα βαθειά στον υπόκοσμο ( «there's undercover, and then there's, "which way is up?"»), η Li Gong ως το απαραίτητο θηλυκό, δράση, γρήγορα αυτοκίνητα, γρήγορα σκάφη και γρήγορα... εε... αεροπλάνα. Άποψή μας: Δεν θα ξαναδείτε ποτέ με το ίδιο μάτι τα επεισόδια της κλασικής σειράς.


    ΣΥΝ
  • Ο Μichael Mann.
  • Στο σενάριο συνεργάζεται και ο Yerkovich, δημιουργός της σειράς.
  • Το πρωταγωνιστικό δίδυμο φαίνεται να έχει την απαραίτητη μαγκιά / αλητεία.

    ΠΛΗΝ
  • Έχω σοβαρό πρόβλημα στο να καταλάβω τι διάλο λέει ο Jamie Foxx.

Previously on Movies for the Masses: Cars (2006): Trailer για sold out

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    συμφωνώ κι εγώ ότι πως λέμε καμιά σχέση με τη σειρά. ή ότι φαίνεται ο mann να καταφέρνει να μεταφέρει το πρωτοπορειακό της σειράς.. έναν αιώνα μετά.

    αλλά θα περίμενα και revival του (πασίγνωστου) θέματος. όχι ότι το encore/numb των linkin και του jay-z δε γαμάει αλλά δε κολλάει κι ακριβώς. και αν ήμουνα ο.. μουσικός επιμελητής του τρέιλερ θα δυνάμωνα τουλάχιστο στο "can i get an encore, do you want more" και όχι στο "i've become so numb".

    εκτός κι άμα είναι προπομπός του miami vice 2, όπου θα πρωταγωνιστεί ο don johnson εβδομηντάρης, να κάνει τον sonny σε σύνταξη να τρώει γιαουρτάκι.

  2. cheaptalk said

    Κυκλοφόρησαν σήμερα και hi-res προμοφωτογραφίες στο colinfarrellfansite.com. Και επιπλέον σύμφωνα με το joblo ο Mann έκοψε αρκετό φιλμ και έχει φτάσει τη διάρκεια στα 128 λεπτά (από πάνω από δυόμισι ώρες).

    Για το τι βρώμες κυκλοφορεί η (ανταγωνίστρια) Fox και τα μπυρόβυζα του Farrell, δες το ίδιο λινκ.

  3. cheaptalk said

    Σχετικά καλά τα πήγε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το Miami Vice στο πρώτο σαββατοκύριακό του. Έκοψε γύρω στα $25 μύρια, κατά τι περισσότερα από το Collateral (2004), τη προηγούμενη δουλειά του Mann.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.