My Name is Bruce (2007): O Campbell δεν είναι ήρωας

Ένας στρατιώτης των καταραμένων λεγεώνων του Shitsite, εμφανίστηκε χτες τα μεσάνυχτα από το ντουλάπι με τις κατσαρόλες, μας έδωσε ένα σημείωμα κι εξαφανίστηκε στο συρτάρι με τα σύρματα.


Το χαρτάκι έγραφε για τον Bruce Campbell, τον θρυλικό πρωταγωνιστή του Evil Dead, μια απ’ τις λίγες ζωντανές cult προσωπικότητες των ημερών μας, και για την νέα του ταινία. Ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να σταματήσει τον Spider-Man (θα θυμάστε τη σκηνή του θεάτρου στο Spider-Man 2), ετοιμάζεται να κάνει την παραγωγή, να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στην ιστορία μιας πόλης που πέφτει θύμα μιας αρχαίας κατάρας, και προσλαμβάνει έναν ηθοποιό να βρει τη λύση, ελπίζοντας ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσία του σε ανάλογες καταστάσεις σε B movies. Πράγμα που δεν συμβαίνει.

Το My Name is Bruce, που βρίσκεται στο στάδιο του pre-production, αναμένεται να ολοκληρώσει τα γυρίσματα στο τέλος του χρόνου, και να βρεθεί στα ράφια των DVD-clubs το 2007, δίπλα στο Bubba Ho Tep.


7 Responses so far.

  1. ShoppingTherapy said

    πώς είναι δυνατόν να ΜΗΝ αναφέρεις τη συμμετοχή στη Xena??!

  2. verbal said

    το είχα κάνει κάποτε, και κάτι άσχετοι με είχαν κράξει...

  3. rotweiler said
    This comment has been removed by a blog administrator.
  4. verbal said

    E... από το ποιό;

  5. rotweiler said

    (this time i'll get it right - i promise)
    "και μόνο το fact πως ο Campbell θεωρεί ότι κάποιο χωριό είναι ικανό να αναγνωρίσει τον Ash από το (Evil Dead, Evil Dead, Evil Dead, μην ξαναπείς Braindead...)Braindead (doh!), το κάνει cult..."

  6. triantara said

    you made my day :)
    επιτέλους μια καλή είδηση...

    πες μου ότι θα παίζει μαζί με τον Jeffrey Combs για να τρελλαθούμε τελείως!! (ναι, καλά, ξύπνα ελένη...)

  7. verbal said

    Ο Campbell "διερευσε" την πρώτη εικόνα απο την ταινία του, μια φωτογραφία του αρχιεχθρού του, Guan-Di, κινέζικου θεού του πολέμου που προστατεύει τους νεκρούς και το φασουλόζουμο. Λέει επίσης ότι έχει τελειώσει τα γυρίσματα, και κατά το Φλεβάρη θα καταλάβει τις αίθουσες.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.