Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006): Trailer



Δε ξέρω σε ποιανού έσκασε το κεφάλι αυτό το βαρύ σεντούκι αλλά η θυσία του (σίγουρα νεκρού) δε πήγε χαμένη. Ο θησαυρός που ξεχύθηκε λέγεται τρέιλερ των δεύτερων Πειρατών της Καραϊβικής και κυκλοφορεί στο δίκτυο σαν ιός εδώ και λίγες ώρες. Χωρίς η Disney να έχει ανακοινώσει καν την ύπαρξή του!

Όσοι γενναίοι τόλμησαν να προωθήσουν το υψηλής ανάλυσης βίντεο, είδαν τους server τους να τσαλακώνονται πιο γρήγορα κι από αεροπλάνο στα χέρια του Superman. Ένας πάντως, αυτή τη στιγμή, φωνάζει ακόμα "χτύπα κι άλλο".

Update: Το επίσημο status του τρέιλερ είναι ακόμα στον αέρα. Και δεν πρόκαμε να προβληθεί στις αίθουσες τη Παρασκευή, πριν από το άνοιγμα του Mission Impossible III (2006), σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές. Και ίσως γι' αυτό να "διέρρευσε" στο δίκτυο. Αλλά όπως και να 'χει, ενίσχυσε το status της ταινίας ως το αδιαμφισβήτητο blockbuster του καλοκαιριού, τουλάχιστο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό sweep της Disney που, με την ολοκλήρωση της (μαμούθ) εξαγοράς της Pixar και το Cars (2006) στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου, προβλέπεται να μη προλαβαίνει να μετράει δολλαρομύρια όλο το καλοκαίρι.

Ο Captain Jack επιστρέφει στις 7 Ιουλίου και όλα τα spoilers του γυρισμού του θα τα βρεις μαζεμένα στο wherestherum.com. Κι αν ακόμα δεν είδες τη high resolution προαναγγελία, της οποίας αγαπημένα μέρη όλων είναι.. όλα, ρίξε μια ματιά στη Yahoo! playlist με id: 142731.

I love those moments. I like to wave at them as they pass by.

Previously on Movies for the Masses: Superman Returns (2006): Το επίσημο trailer

5 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    με τα ψαξίματα, τα κατεβάσματα, τα editing και τα (ξαναμαν)ανεβάσματα, το 'δα καμιά τριανταριά σαράντα φορές ήδη το τρέιλερ. και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι με διαφορά.. αιώνων το καλύτερο του καλοκαιριού μέχρι τώρα.

    για σιγουριά, περιμένω και το πλήρες του casino royale (του οποίου btw βγήκε και επίσημα το teaser και θα το ανεβάσς κι αυτό).

  2. verbal said

    Ευτυχώς, γιατί στο teaser, ο Sparrow είχε αρχίσει να μοιάζει σαν κακός Ace Ventura. Πάντως κι ο EyeCrave μάλλον λύγισε...

  3. cheaptalk said

    ενημέρωσα το θέμα, οριστικά πια, και πέρασα και ένα καινούριο λινκ για να μπορεί να δει το τρέιλερ σε ψηλή ανάλυση και ο verbal που δε το πρόλαβε :p

  4. cheaptalk said

    τελικά η όλη ιστορία ήταν καλά ενορχηστρωμένο viral marketing της disney. που έδωσε το trailer για διανομή σε ένα τυχαίο χρήστη του myspace 8)

  5. cheaptalk said

    Όσο πλησιάζει η μέρα ανοίγματος (7 Ιουλίου), τόσο έρχονται από παντού αναφορές που επιβεβαιώνουν την, προ μηνός σχεδόν, αναφορά της Nikki Finke. Ότι το χρυσάφι που θ' αρπάξουν οι Πειρατές απ' το μποξόφις είναι κυριολεκτικά αμέτρητο. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.