2006 MTV Movie Awards: Τα στέφανα

Απονεμήθηκαν τα ξημερώματα τα πιο fun κινηματογραφικά βραβεία για το 2005. Και σ' αυτό το πάρτι μπούκαραν οι Γαμομπελάδες (Wedding Crashers αγγλιστί) και τα γάμησαν όλα (αρχαϊστί).

Σε μια βραδιά "γεμάτη δράση, μυστήριο, μουσική και σκανταλιές" με οικοδέσποινα τη Jessica Alba (γιαμ), το χρυσό ποπκόρν (αυτό δε τρώγεται) πήγε στον Owen Wilson, τον Vince Vaughn και τη παρέα τους. Που τσίμπησαν πριν φύγουν και τη καλύτερη ομάδα. Και τη πρωτοεμφανιζόμενη με την αχόρταγη Isla Fisher (εδώ σου ξανανοίγει η όρεξη). Στους νικητές συμπεριλήφτηκαν και οι μπραντζελίνοι ("καλύτερη μάχη" για το Mr. & Mrs. Smith), οι ερωτευμένοι καουμπόιδες ("καλύτερο φιλί" όπως είχαμε προβλέψει εμείς και ο μισός πλανήτης) και ο σαραντάρης παρθένος Steve Carell (για τη πραγματικά "καλύτερη κωμική ερμηνεία" της χρονιάς).

Η Jessica πήρε φυσικά και το βραβείο πιο σέξι ερμηνείας στο Sin City. Όπου η πραγματικά πιο σέξι.. ολόσωμη ερμηνεία ήταν αυτή της Carla Gugino όπως είδαν μέχρι και τα πλακάκια της τουαλέτας.


Higlights της βραδιάς ήταν οι παρωδίες των King Kong (2005), The Da Vinci Code (2006) και Mission Impossible III (2006), με πρωταγωνίστρια την φαγώσιμη οικοδέσποινα. Και η Christina Aguilera, που έβγαλε μάτια (και ρούχα) τραγουδώντας το Ain't No Other Man. Ενώ βγήκαν και οι Gnarls Barkley, με στολές Πόλέμου των Άστρων, να πουν το τραγουδάκι που έχουν σιχαθεί και οι ίδιοι τόσο πια ώστε να το κάνουν delete για να σταματήσει να πουλάει.

Μέχρι τώρα δεν έχει βγει τίποτα για τα βραβεία στην επίσημη σελίδα. Οπότε τη πλήρη λίστα των νικητών την αντιγράφω από το δελτίο τύπου.

Δες/Κρύψε όλα τα βραβεία v


BEST MOVIE
-- Wedding Crashers (New Line Cinema)

BEST PERFORMANCE
-- Jake Gyllenhaal -- Brokeback Mountain (Focus Features)

BEST COMEDIC PERFORMANCE
-- Steve Carell -- The 40-Year Old Virgin (Universal Pictures)

BEST ON-SCREEN TEAM
-- Vince Vaughn & Owen Wilson -- Wedding Crashers (New Line Cinema)

BEST VILLAIN
-- Hayden Christensen -- Star Wars: Episode III -- Revenge of the Sith
(20th Century Fox)

BREAKTHROUGH PERFORMANCE
-- Isla Fisher -- Wedding Crashers (New Line Cinema)

BEST HERO
-- Christian Bale -- Batman Begins (Warner Bros. Pictures)

SEXIEST PERFORMANCE
-- Jessica Alba -- Sin City (Dimension Films)

BEST FIGHT
-- Angelina Jolie vs. Brad Pitt -- Mr. & Mrs. Smith (20th Century Fox)

BEST KISS
-- Jake Gyllenhaal & Heath Ledger -- Brokeback Mountain (Focus Features)

BEST FRIGHTENED PERFORMANCE
-- Jennifer Carpenter -- The Exorcism of Emily Rose (Screen Gems)

mtvU STUDENT FILMMAKER AWARD
-- Joshua Caldwell (Fordham University) -- A Beautiful Lie


Previously on Movies for the Masses: Κάνες 2006: Τα βραβεία

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Στα τιμητικά, ο Jim Carrey πήρε το MTV Generation Award, που πρέπει να είναι το βραβείο με τον πιο κουφό τίτλο της όλης ιστορίας, κι ο Spike Lee τον Ασημένο Κουβά of Excellence.

  2. verbal said

    Τα βιντεάκια απ' την τελετή έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και μερικές μέρες, και για την ώρα μας άρεσε αυτό με τον Batman να προκαλεί τον Superman παραλαμβάνοντας το βραβείο του Καλύτερου Ήρωα, αυτό των Gnars Barkley που τραγουδουν βαριεστημένοι το Crazy, και φυσικά, η εκθαμβωτική (και εκκωφαντική) Christina. Ε και λίγο πολύ, όλη η τελετή κυκλοφορεί στο YouTube

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.