David Hasselhoff: Secret Agent Man



Υπάρχει όριο στο ταλέντο του David Hasselhoff; Η πιο αξιογέλαστη καλτ φιγούρα στον πλανήτη ξαναχτύπησε. Και ΠΡΟΣΟΧΗ: αν έχεις καρδιά ή ακράτεια φύγε γρήγορα απ' αυτή τη σελίδα. Και ΠΡΟΣΟΧΗ: αν είσαι ο Τσακ Νόρις ακρατήσου από τώρα.

Ο Hoff λοιπόν είναι μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη και από το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εκτός απ' ότι στη, πατρίδα του τη, Γερμανία (γνωστή στα βάθη των αιώνων ως γενέτειρα του φίνου γούστου) είναι μεγαλύτερος κι απ' το Μουντιάλ. Εκτός απ' ότι, πριν δυο βδομάδες, δε δίστασε να σμπαραλιάσει το σκληρό του ίματζ, αφήνοντας να κυλήσει, μπροστά στη κάμερα, ένα δάκρυ συγκίνησης τη στιγμή ανακοίνωσης του φετινού νικητή του American Idol, Taylor Hicks (που έχει όλα τα φόντα να γίνει ο διάδοχός του στη Γερμανία, όπως παρατηρεί ο Gawker). Εκτός απ' ότι θα γίνει, σε δυο βδομάδες, ο ιδανικός συνδυασμός Βάνας Μπάρμπα και Ρωζίτας Σώκου στο America's Got Talent. Εκτός απ' ότι τον πλακώνει στα χαστούκια ο Adam Sandler στο Click (2006), που ανοίγει την ίδια περίοδο.

Για να μας αποτελειώσει, ξεδίπλωσε τα χαρίσματά του στο promo video του VOOM για τον μήνα James Bond σε τιβί υψηλής ανάλυσης. Με αποκορύφωμα τη στιγμή που κλωτσάει με μίσος, αλά γεροπαραλυμένος Τσακ, τον αέρα, και καπάκι πετάγεται από κάτω, αλά Στίβι Γουόντερ, με εξοπλισμό Rocketeer (1991). Και το φινάλε που τραγουδάει γραμμένος στον κώλο της γκόμενας.

Για την ιστορία, το American Idol είναι η αμερικάνικη εκδοχή του Pop Idol και του δικού μας Pop Star (και είναι παγκόσμια η πιο.. θεαματική εκπομπή). Το America's Got Talent είναι το δικό μας (σας, τους) Dream Show. Το βίντεο ανέβηκε στις αρχές του μήνα στη σχετική σελίδα του VOOM αλλά δεν άντεξε (το bandwidth ή τη ντροπή). Το Secret Agent Man δεν έχει καμία σχέση με Bond, αλλά ήταν το θέμα μιας σειράς των 60s γνωστής και ως Danger Man. Το Secret Agent Man έχει ήδη εκτελέσει ο Bruce Willis (και άρα ο Hoff-man ασελγεί επί πτώματος). Στο Click (2006) παίζει η Kate Beckinsale.

Δες/Κρύψε το βίντεο του Hooked on a Feeling, αν αντέχεις ακόμα


Previously on Movies for the Masses: Neo vs. Robocop: Fight!

8 Responses so far.

  1. un certain plume said

    Respect.-

  2. Anonymous said

    http://www.johnwoolf.com/images/hassel.gif

  3. NetKerveros said

    Έκτατα ... μετά από αυτό και να μην είχα πρόβλημα στη καρδια, το απέκτησα!

  4. triantara said

    εδώ το έδειξαν και στις ειδήσεις... αλλά η παρουσιάστρια κρατιόταν-δε κρατιόταν να μη βάλει τα γέλια μετά. είναι μεν πολύ γνωστός αλλά όχι οπωσδήποτε αγαπητός.

    εγώ θέλω μόνο να θυμάμαι τον knight rider (εντάξει! ήμουν μικρούλα τότε και με επηρέασσε και ο ΚΙΤ!!!)

  5. cheaptalk said

    Είναι γεγονός ότι δε βρήκα ούτε μια που να λυθεί με το βίντεο και χαίρομαι που.. υπάρχει ελπίδα (στο πρόσωπο της γερμανίδας τηλεπαρουσιάστριας). Οι περισσότερες απλά στεναχωριούνται για το πως κατάντησε (λες και ήταν ποτέ σοβαρός :p). Και κάποιες τον θέλουν ακόμα.

    Εντάξει κι εγώ σέβομαι.. τους συμπρωταγωνιστές του (τον Κιτ και την Πάμελα). Και το γεγονός ότι είχε τα @@ όταν κάναν cancel το Baywatch τη πρώτη σεζόν, να το πάει σε syndication, να φέρει τη πλαστική ξανθιά και να το κάνει νούμερο ένα στο πλανήτη για ένα φεγγάρι. Αλλά το γελοίο παραμένει γελοίο. Και όπως λένε (αναπόδειχτα) αν αφήσεις ένα πίθηκο σε μια γραφομηχανή μέχρι το τέλος του κόσμου θα 'χει γράψει και σενάριο για τον Hoff (ανάμεσα στα άπαντα της κλασσικής λογοτεχνίας).

  6. verbal said

    Για την ώρα ο πίθηκος γράφει σενάρια για τον Uwe Boll. Εργολαβία.

  7. verbal said

    Το βίντεο προκαλεί μαζική παράκρουση

  8. Anonymous said

    εντάξει παιδιά...αυτός δεν είναι ο david που ξέραμε...τέτοα κατάντια δεν του άξιζε, αλλά ο σεβασμός-σεβασμός. δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το ταλέντο του, τον έχετε δει επί σκήνής ;;;; Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που μερικοί ακόμα τον θυμούνται.... ξέρετε πόσο χρήμα έχει βγάλειιιιιι αυτός;;;;;το βίντεο είνια αισχρό, αλλά μήπως δεν ήταν δικιά του ιδέα??????

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.