Ο George Clooney Σαμουράι


Ο μεγάλος ασιάτης σταρ George Clooney προσκλήθηκε από τους Weinsteins να κάνει τον, Kambei, αρχηγό των θρυλικών Εφτά Σαμουράι (1959) στο ριμέικ που σχεδιάζουν.

Ίσως πάλι να μη παίξει το συγκεκριμένο ρόλο αλλά τον πιτσιρικά Katsushiro, τον σούπερ νίνζα Kyuzo ή τη χωριατοπούλα Shino. Βέβαια, τους δυο τελευταίους χαρακτήρες, υποθέτω, είναι ήδη υποψήφιοι να (ξανα)ενσαρκώσουν ο Donnie Yen (Blade II (2002), Hero (2002)) και η Zhang Ziyi, αλλά σίγουρα ο Τζορτζ έχει τις δυνατότητες να τους υπερκεράσει. Πάντως, όπως αναφέρει το Monkey Peaches, μέσω του Cinematical, η είδηση διέρρευσε από τη Mandarin Films και η παραγωγή θα είναι τάξης $100 μυρίων με πολλές "ψηφιακά ενισχυμένες σκηνές μάχης".

Σε άλλα ενδιαφέροντα νέα, ο διάσημος πρώην παιδίατρος ήρθε πρώτος και στις προτιμήσεις των μη ασιατισσών για ραντεβού με ένα διάσημο, σε ένα σχετικό δημοψήφισμα του Lifetime TV. Με ποσοστό 39%, αφήνοντας καταιδρωμένους πίσω του, τους νεαρούληδες (και άσχετους με τη τέχνη του πολέμου) Nick Lachey (14%), Colin Farrell (10%), Orlando Bloom (9%), Derek Jeter (8%) και Jake Gyllenhaal (6%).


Previously on Movies for the Masses: Ο George Clooney αλλάζει τον κόσμο

2 Responses so far.

  1. Xilaren said

    λέγε τέτοια!

    funny pic btw!

  2. verbal said

    Ο John Fusco (Hidalgo) ανέλαβε να γράψει το σενάριο για το remake, το οποίο προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.