Jaime Pressly & Nadine Velazquez: Earl's girls


Αν δεν είσαι παιδί του δικτύου (και τι κάνεις εδώ τότε?) ο Earl πέρασε, όλο το χειμώνα, και δε σ' ακούμπησε. Αλλά, για να ξέρεις, το My Name is Earl ήταν από τις καλύτερες νέες κωμικές σειρές (μαζί με το Everybody Hates Chris), φέτος, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (και όχι μόνο).

Ο Earl που τον χτύπησε αυτοκίνητο και ανακάλυψε το Κάρμα, είναι μια κάποια καλή κουφή αρχή. Όμως τα μεγάλα ατού της σειράς, άλλα.. οφθαλμοφανή και άλλα όχι, δε περιορίζονται εκεί. Ξεκινώντας από τον πρωταγωνιστή, Jason Lee, μόνιμο ήρωα στις ταινίες του Kevin Smith. Για κάποιους λόγους φυσικά. Όπως την αφοπλιστική αμεσότητα που πετάει τις ατάκες, και το καθαρό του κούτελο. Που, το τελευταίο, μοιράζεται με τον αδερφό του στη σειρά και έτερο κατοικίδιο του Smith, Ethan Suplee. Που ο έτερος λόγος του (πέραν του κουτέλου) είναι η κουτορνιθική αμεσότητα με την οποία σαλιώνει τις ατάκες.

Στο ακαταμάχητο δίδυμο πρόσθεσε ένα σενάριο που σφιχταγκαλιάζει με καλοσύνη τους περιθωριακούς τυπάκους που ο Earl βοηθάει, σε κάθε επεισόδιο, για να εξιλεωθεί για το κακό που τους 'χει κάνει. Και ένα εξίσου απίθανο υποστηριχτικό καστ. Που συμπεριλαμβάνει, βεβαίως βεβαίως, τη πηδηχτούλα ξανθιά Jaime Pressly και την α-βίαστα, α-προσποίητα και α-προκάλυπτα γλυκιάαα μεξικάνα Nadine Velazquez. Και όταν λέω γλυκιάαα δεν εννοώ ζαχαρένια.

Η σειρά μετά από ένα μπιλιβδεχάιπ χειμώνα έκανε απογειωτικό σίζον φινάλε πριν κανά μήνα. Και τα κορίτσια βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν κάτι (πολύ) ελαφρύ και να βγουν στις παραλίες στα εξώφυλλα των περιοδικών. Με πρώτο το Arena. Που, btw, τα πάει πολύ καλύτερα στα πορνφάσιον σικ 00s από το πρώτο παιδί του Nick Logan το ιστορικό, πλέον, FACE. Και που στήριξε (not!) την επιτυχία του και στις στήλες του.. Kevin Smith. Όλο τον κόσμο σπονσονάρει κι αυτός ο άνθρωπος. Και τους μάζεψε όλους σε μια αίθουσα, κάτι πρωινές ώρες, στις Κάνες, να χειροκροτάνε, όρθιοι, οχτώ λεπτά, τη συνέχεια του Clerks. Αφού μια ταινία έχει κάνει κι αυτός ο άνθρωπος. Και κάτι κόμικς βέβαια. Αλλά πολύ ξέφυγα και θα φτάσω πάλι να λέω για τον γκέι σούπερμαν.

Διάβασα λοιπόν και τις ανησυχίες της Jaime για τη παραπέουσα δημοτικότητά της. Και τη πρόθεσή της να ξαναματαφωτογραφηθεί γυμνή για να την ανεβάσει. Και κάνε μου τη χάρη και πες της εσύ, για να μη γίνομαι συνέχεια κακός, ότι έχουμε πήξει στα γυμνά του ένδοξου παρελθόντος της που τα ανατυπώνουν κάθε μήνα 2-3 περιοδικά τουλάχιστο. Και πήραμε πια χαμπάρι ότι δε μπορεί να παίξει, και στη σειρά κάνει αυτό που είναι.



Θυμίζω ότι η Jaime ήταν νούμερο 17 στη φετινή λίστα των πιο σέξι γυναικών του αμερικάνικου FHM. Και 52 στην αντίστοιχη του βρετανικού.


Previously on Movies for the Masses: Η Jennifer Aniston δείχνει μπούτι

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.