The Last Kiss (2006): Trailer di tentazioni



To επίσημο trailer του Last Kiss είναι η δεύτερη επαφή με τη νέα ταινία του Zach Braff (καταλαβαίνουμε αμέσως ότι πρόκειται για one man show, από τη στιγμή που το όνομά του εμφανίζεται μόνο και έρημο), καθώς είχε προηγηθεί, πριν 1-2 εβδομάδες, το αποκλειστικό teaser από το (νέο) blog του Braff.

Πρόκεται φυσικά για το αμερικανικό remake του ιταλικού L'Ultimo Bacio (2001) του γενικώς "κλαψιάρη" Gabriele Muccino (με επιτυχημένο πέρασμα από το τοπικό box office). Μετά από το απαραίτητο σεναριακό ξεσκόνισμα από τον οσκαρούχο Paul Haggis, η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον τηλεοπτικό (ηθοποιό & σκηνοθέτη) Tony Goodwyn για να διευθετήσει τα... τεχνικά ζητήματα. Κλασικό "boy has girl, then meets another girl", η original ταινία χοροπηδούσε με επιτυχία από το ένα ψευδοηθικό δίλλημα στο άλλο, δηλαδή από αυτά που θέτει κανείς εαυτόν, μεταξύ της ήρεμης ζωής με τη γυναίκα που αγαπάς και του flirt με τη γυναίκα της ζωής σου. Η ταινία δείχνει να είναι ραμμένη στα μέτρα του πρωταγωνιστή της, καθώς όλα τα Braffικά trademarks βρίσκονται στο trailer. Οι χαρακτηριστικές γκριμάτσες, οι witty ατάκες, το soundtrack (φυσικά), το εξαιρετικό casting (Casey Affleck, Tom Wilkinson, Blythe Danner)και το γλυκόπικρο κωμικό mood.

Έχουμε μία -δηλωμένη- αδυναμία στον Zach Braff, λόγω του Scrubs, αλλά και για το πολύ προσωπικό Garden State (2004). Γι'αυτό και θα περιμένουμε με ιδιαίτερη προσμονή να τον δούμε στην μεταφορά της πλέον χαρακτηριστικής σκηνής του Ultimo Bacio, με την κατά μέτωπο σύγκρουση του πρωταγωνιστικού ζεύγους.


Previously on Movies for the Masses: Krrish (2006): A Bollywood Trailer

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Update: Βγήκε χτες και το teaser poster και το πέρασα στο θέμα.

  2. rotweiler said

    To Reuters (μέσω Hollywood Reporter κατάλαβε πως το Last Kiss (2006) δεν είναι just-another-american-remake και άρχισε την προώθηση για την πρεμιέρα της Παρασκευής... Οι Zach Braffικοι θα είναι σίγουρα εκεί. Αν μαζέψει και μερικούς ακόμα μέσω word of mouth θα μπορούσε να δυσκολέψει την ζωή του Black Dahlia (2006) - εν μέσω μετριοτάτων πρώτων θέσεων με τα μόλις $9 εκ. του Covenant αυτό το σ/κ.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.