A Good Year (2006): Ασυνήθιστο trailer



O Riddley Scott σκηνοθετεί τον Russell Crowe σε ρόλο τραπεζίτη που πλακώνεται (και όχι μόνο) με μια Γαλλιδούλα για την ιδιοκτησία αμπελιών στη Προβηγκία? "My name is Dramediatorrr!"

Πάντως, για αρπαχτή δε μοιάζει. Ο σκηνοθέτης είχε ζητήσει απ' τον συγγραφέα, Peter Mayle, μόνιμο κάτοικο Προβηγκίας και συγγραφέα μυθιστορημάτων που διαδραματίζονται στη Προβηγκία, να του γράψει σενάριο για δραμωδία στη (το μάντεψες) Προβηγκία. Κι αυτός, επειδή τα σενάρια του πέφταν όπως του Peter Jackson οι ταινίες μικρού μήκους, έγραψε βιβλίο και του το αφιέρωσε. Πριν καναδυό χρόνια.

Και ο Crowe μάλλον έψαχνε να κάνει διακοπές στη.. Προβηγκία και να εξασκήσει την αγγλική προφορά που τελειοποίησε στο Master and Commander (2003). Και άκουσε και για Γαλλίδες και του 'ρθαν τα περιβόητα goosebumps που θέλει για να δεχτεί σενάριο. Και κάπως έτσι, ο σκηνοθέτης ανεπανάληπτων ταινιών και ο πρωταγωνιστής που σε κάθε του ρόλο πρέπει να παίρνει Όσκαρ, βρέθηκαν να ακούγονται τα ονόματά τους με υπόκρουση Moi Lolita.

Άμα παίξουν στα βραβεία θα είναι κατόρθωμα αλλά είναι ικανοί για τα πάντα. Και έτσι κι αλλιώς ψήνουν μαζί και American Gangster για να τα γαμήσουν πάλι όλα, του χρόνου(?).


Previously on Movies for the Masses: The Fountain (2006): Μοναδικότατο trailer

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.