Little Children (2006): Μεγάλο trailer



Να προσπαθείς να απονείμεις κινηματογραφικά βραβεία, άντε υποψηφιότητες, από τον Αύγουστο είναι δουλειά για.. θαρραλέους, αφού η περίοδος κλείνει με το τέλος της χρονιάς (και βάλε). Όμως τα στοιχήματα έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν και τα πιο σίγουρα χαρτιά, με βάση τις προηγούμενες αποδόσεις, είναι όσοι είχαν ισχυρές παρουσίες και τις προηγούμενες σεζόν. Για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι ο, υπεραγαπημένος των κριτικών, Todd Field των Μυστικών της Κρεβατοκάμαρας (2002) και οι, υπεραγαπημένες όλων, Kate Winslet και Jennifer Connelly των προηγούμενων υποψηφιοτήτων.

Update: Τρεις μήνες μετά, οι ιστορίες για μικρά παιδιά έχουν ανοίξει σε περιορισμένη διανομή με συγκρατημένη υποδοχή. Ξεχωρίζει βέβαια η απεριόριστα ασυγκράτητη ανοιχτή αγκαλιά των μικρών κοριτσιών στην.. ερμηνεία του Patrick Wilson, αναμενόμενα αφού το ίδιο θερμά τον υποδέχτηκαν και σαν αιμοσταγή παιδεραστή στο Hard Candy (2005). Γι αυτό αφήνω το κλείσιμο του θέματος στην estelle που κάτι ξέρει παραπάνω:

Μπορεί οι μικρές κυρίες να είναι άψογες, όμως πιο πολύ τραβάει την προσοχή ό μικρός κύριος της ταινίας. Αυτό το καστανόξανθο που τρελαίνεται να κάνει skateboard και να τσαλαβουτάει στις πισίνες. Ο Patrick Wilson ή ο prom king του φιλμ φαίνεται από μίλια μακριά ότι έχει πάρει θέση στην ουρά για εξώφυλλα. Γυναικείων περιοδικών, κυρίως, γιατί μοιάζει να ναι ραμμένος και κομμένος για γυναικεία φαντασίωση. Ελαφρά ηλιοκαμμένος και με είμαι-παιδί-της-crest χαμόγελο κλέβει την παράσταση. Φυσικά και με το υποκριτικό του ταλέντο. Προπάντων αυτό. Άκου πράγματα, λίγο έλειψε να το ξεχάσω.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Αφού το 'χα παραμελήσει για μήνες, έκλεισα σήμερα τελικά το θέμα με την πρόβλεψη του μεγέθους της διασημότητας που πρόκειται να περιβάλλει τον πρωταγωνιστή από την estelle. Πάντως η ταινία δεν έχει χάσει ακόμη τις οσκαρικές βλέψεις της, ειδικά για τον πρώτο γυναικείο ρόλο. Για τον αντρικό, σόρι κορίτσια αλλά, παρόλο που παίζει ακόμα και ο.. McConaughey φέτος μέχρι εκεί πάνε και οι προβλέψεις.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.