Νύχτες Πρεμιέρας: Farväl Falkenberg cast interview



Χθες μου μάζεψαν τρεις ξανθομπάμπουρες από τη Σουηδία σ’ ένα καπνισμένο φουαγιέ, για να κάνουμε το πιο διασκεδαστικό mini-interview που έχω κάνει μέχρι τώρα στη διοργάνωση, και απ’ ό,τι φαίνεται απ’ το πρόγραμμα, τo πιο απολαυστικό μέχρι το τέλος των Νυχτών. Αχ αυτά τα νιάτα φρεσκάδα που ’χουν.

Κι αν φαίνονται high στο βίντεο, μετά τη χτεσινοβραδινή προβολή, που απ’ ό,τι άκουσα καταχειροκροτήθηκε, δε θέλω ούτε να σκεφτώ σε τι φάση τους βρήκαν οι δημοσιογράφοι του junket σήμερα το πρωί, αφού οι πιτσιρικάδες απ’ το Falkenberg τίμησαν μέχρι αργά το πάρτι του Last Porn Movie. Λες να γιόρταζαν από νωρίς τη νίκη τους; Πάντως αν είδες την ταινία και δε σου άρεσε, μην παρεξηγηθείς με το τελευταίο τους σχόλιο. Μου είπαν να σου ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη, ένα αστείο έκαναν.


3 Responses so far.

  1. Anonymous said

    "Τότε έχετε έντονο ανταγωνισμό σ'αυτό το φεστιβάλ!" - FLOL!

    Περιττό να σημειώσω ότι ο σαρκασμός του δημοσιογράφου στις δύο τελευταίες ερωτήσεις είναι verbalιστικά δίκοπος, αλλά θα το σημειώσω.

  2. verbal said

    για όσους δεν πρόλαβαν καμία απ' τις δύο προβολές (ή για όσους πρόλαβαν και θέλουν κι άλλο), ενημερώθηκα μόλις, ότι την ταινία αγόρασε για διανομή, η Hollywood Entertainment. Το πότε θα τη βγάλει, θα εξαρτηθεί απ' το πόσα αστεράκια ρίξατε στην κάλπη της.

  3. cheaptalk said

    Και, αναμενόμενα, το φιλμ είναι η οσκαρική υποψηφιότητα της Σουηδίας, όπως ανακοινώθηκε τη Τετάρτη.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.