Saibogujiman Kwenchana (2006): Ψυχωτικό teaser


Δες/Κρύψε το trailer

Μετά τη τριλογία της εκδίκησης, μέρος της οποίας ήταν και το κορυφαίο Oldboy (2003), o Park Chan-Wook παρουσιάζει, όπως είχε προειδοποιήσει τον verbal από πέρσι στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, μια εντελώς διαφορετικής θεματικής ταινία το Είμαι Σάιμποργκ (αγαπώ τη ζωή η ζωή είν' αγάπη μου λείπεις πολύ) Αλλά Είμ' Εντάξει.

Καμία σχέση με επιστημονική φαντασία, μη χαίρεσαι. Μια "ρομαντική κωμωδία" σύμφωνα με το σκηνοθέτη, και δράμα σύμφωνα με τους περισσότερους υπόλοιπους, είναι. Με ήρωες μια έγκλειστη ψυχοπαθή που νομίζει ότι είναι κάτι σα Ρόμποκοπ ας πούμε. Και έναν ακόμη φιλοξενούμενο του ασύλου, που νομίζει ότι είναι κάτι σα Ντόνι Ντάρκο αν κρίνεις απ' το πόστερ και ότι μπορεί να κλέβει τις προσωπικότητες και τις ικανότητες των άλλων σύμφωνα με το σενάριο.

Τη πρώτη υποδύεται η Lim Soo-Jung, πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες που λούζουν όλη την Ασία. Τον δεύτερο ο Jeong Jihun, πιο γνωστός ως Bi στην Ανατολή και Rain στη Δύση (για καραπροφανείς λόγους), ποπ είδωλο για όλες τις υπάκουες πιτσιρίκες με σχιστά μάτια. Και μπορεί το Time να τον συγκρίνει με τον Justin "Sexyback" Timberlake συμπερι- λαμβάνοντάς τον στους 100 πιο γαμάτους γενικά για φέτος, αλλά ο 22χρονος μάλλον για ασιατικός NKOTB-5-σε-ένας μοιάζει (ακόμα). Ενώ δηλώνει ότι είδωλό του από παιδί ήταν ο George Lucas, είχε άποψη στα γυρίσματα λόγω της εμπειρίας του από διαφημίσεις και σαπουνόπερες, και άλλα.. ανησυχητικά, στο FILM2.0 (μεταφρασμένο στο φόρουμ του).


5 Responses so far.

  1. Alkisti said

    Φρεσκάρισα και τα κορεάτικά μου, δοθείσης της ευκαιρίας!!!
    Ποιος Justin Timberlake, ο κορεάτης ειναι πιο όμορφος και απο τον Snoop Dog :p

  2. Anonymous said

    Ο άνθρωπος όμως συνεχίζει να κάνει σεξ (σε όλες τις δυνατές στάσεις) με την κάμερα.

  3. cheaptalk said

    Πέρασα και το πλήρες τρέιλερ, που δε μπορώ να μπω ότι ανεβάζει το ενθουσιόμετρο, σαν υποσημείωση κάτω από το τίζερ.

  4. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το Yonhap News το cyborg δεν ήταν ok για τους Κορεάτες και πάτωσε τις πρώτες δυο βδομάδες προβολής του. Έτσι αποσύρεται από τις αίθουσες πριν τα Χριστούγεννα για να δώσει τη θέση του σε καμιά ταινία που θα πληρώσει κανένας να τη δει.

  5. cheaptalk said

    Ούτε και στο Βερολίνο κατόρθωσε να προκαλέσει κανένα ενθουσιασμό το I'm a Cyborg, but That's OK. Πιο χαρακτηριστικά και σύντομα απ' όλους το λέει ο Kirk Honeycutt στον Hollywood Reporter: "a major disappointment ".

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.