Inland Empire (2006): Παραληρηματικό trailer



Βγήκε αυτό το σαββατοκύριακο online η σελίδα για την Inland Empire (2006) του David Lynch. Και μάλλον το φόρτωμα όλων των φίλων του ιδιότροπου δημιουργού που έτρεξαν να δουν το trailer ήταν πολύ μεγάλο, αφού κατέβηκε κι ακόμα εκεί (κάτω) είναι.

Η διεύθυνση της σελίδας είναι www.inlandempirecinema.com και το βιντεάκι που είναι αρκετά μικρό ακόμα και για teaser το ανέβασα για να φύγει κάπως η απορία όσων δε το έχουν δει ακόμα. Και όσο περίεργο και να φαίνεται, όπως λέει και ο verbal, είναι πιο συγκροτημένο από τη ταινία. Μια ταινία που θα μπορούσε να παιχτεί και στις Κάνες αν είχε προλάβει ο Lynch να μοντάρει ανακατώσει τα πλάνα και πρωτοεμφανίστηκε τελικά στη Βενετία, όπου και τιμήθηκε (ο σκηνοθέτης) για το σύνολο του έργου του. Και επειδή είχε και μια υποδοχή λίγο αμήχανη στη καλύτερη, διανομή δε βρίσκονταν εύκολα και μπήκαν στη μέση τα μεγάλα μέσα και τα μεγάλα ζώα, όπως ξανάπαμε. Κάτι γελάδια δηλαδή που κάναν παρέα στον (ιδιοφυώς τις περισσότερες φορές) φευγάτο David όσο προωθούσε μόνος του τη ταινία και ευχαριστούσε τα.. τυριά, στις γωνιές του Hollywood, πριν δυοτρεις βδομάδες. Πάντως στην Ελλάδα μην ανησυχείς δε θα χρειαστεί να προσέχεις για τεράστιες σβουνιές στις γωνιές του κέντρου, αφού το φιλμ έχει βρει ήδη διανομή απ' όσο ξέρω.


Previously on Movies for the Masses: Hot Fuzz (2007): Ψόφιο trailer

4 Responses so far.

  1. Anonymous said

    Εγώ πάντως θεωρώ πως αυτή η ταινία είναι ένα μέγιστο, κομβικό σημείο για όλους τους λυντσικούς του κόσμου. Γιατί όσοι δεν ραγίσουν μετά το Inland Empire θα καταφέρουν να γίνουν Honorary Members & Fellows της WPA.

    Namely: http://www.wpanet.org/

  2. verbal said

    ή και honorary πελάτες της, βέβαια.

  3. Anonymous said

    Ε υποθέτω ότι πελάτες θα γίνουν όσοι τελικά ραγίσουν. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι παιχνίδια μπορεί να σου κάνει το μυαλό..

  4. Anonymous said

    Guys ξέρει κανείς πότε έχει release στην Αθήνα επιτέλους;
    Έπαιξε στο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη αλλά...
    Help,world needs David!!!!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.