Η κηδεία του Brad Pitt από τον ατρόμητο David Thompson



Όπως συνηθίζεται σε όλα τα καθημερινά έντυπα για να προλαβαίνουν την αιφνίδια αναμενόμενη επικαιρότητα, ο David Thompson ανέλαβε να ετοιμάσει στον Guardian της Παρασκευής τον αποχαιρετισμό σε έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της σύγχρονης εποχής. Από τη σκοπιά του οικογενειάρχη που απολαμβάνει κάθε γλυκιά οικεία εσπερινή στιγμή που η συμβία του σκούζει Brad Brad εν μέσω ροχαλητών την ώρα που προσπαθεί να της τον χώσει (ο οικογενειάρχης). Στο άρθρο εκθειάζεται η αστροδύναμη του υπό έκλειψη Brad Pitt με αναφορά στα μονάδες (και ενίοτε και πάνω από δέκα) εισιτήρια που κόβει σε όλες τις αίθουσες του πλανήτη, σε μήνες προβολής, η Babel (2006) στην οποία πρωταγωνιστεί δίνοντας απλόχερα την ευκαιρία στις θαυμάστριές του να εκστασιάζονται με το κατάλευκο των τριχών στη ρικνωμένη του επιδερμίδα. Ενώ αναφέρεται και η καλλιτεχνική υπόκλιση του ηθοποιού στο μεγαλείο του συναδέλφου του Ben Affleck στο επερχόμενο (και επερχόμενο και επερχόμενο) The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007) --δια μέσω βεβαίως του Casey Affleck, πρώτου ονόματος στη μαρκίζα, με τον οποίο ο καλός πλην μη καλά ενημερωμένος οικογενειάρχης συγχέει τον μέγιστο αδελφό του. Καθώς και η ερμηνεία (πόθου) ζωής που ετοιμάζει με τον David Fincher στο The Curious Case of Benjamin Button (2008), υποδυόμενος ένα πενηντάρη που γερνά αντιστρόφως.

Κατά τα άλλα, λανθασμένα, δε μνημονεύεται και πολύ η περίεργη υπόθεση της Οσίας Μητρός της Αγίας Shiloh Nouvel Jolie-Pitt της Ναμίμπια που λιποσαρκίζει μέχρι να απομείνουν μόνο τα ιερά βυζιά της. Η οποία, σε μια έκφραση που μόνο μια μεγάλη καλλιτέχνις και δη και γυναίκα θα μπορούσε να παρουσιάσει ως ιδέα της ενώ αποτελεί κοινό τόπο για εκατομμύρια, απεικονίζεται ως Παρθένος Μαρία από δω κι από κει. Και σε μια έκφραση ακόμα πιο καθυστερημένη, αφού από τη μια η αγία οσία επιτέλεσε μόνο φόρτωση κουτσούβελων στη καμπούρα του όπου να 'ναι μακαρίτη και από την άλλη η ανορεξία τελεί υπό κατακραυγή υπό εγκατάλειψη ακόμη και από τον κόσμο της μόδας, κοσμεί ως γυναίκα της χρονιάς το εξώφυλλο του Maxim. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το τελευταίο δε, το (αμερικάνικο) FHM κατέβασε ρολά.


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Σαν υστερόγραφο, οι φωτό είναι από τα γυρίσματα του Βενιαμίν Μπουτόν και είχαν κυκλοφορήσει πριν κάνα μήνα. Φωτό για κωλο-ποδαρικό έχουν μαζευτεί αρκετές αλλά είπα να περιμένω να.. γίνουν μια ντουζίνα πρώτα :p

  2. cheaptalk said

    Και στη περίεργη περίπτωση της Οσίας Μητέρας, προστίθεται και η εμετική εμφάνιση των χεριών της. Όπως παρατηρεί και η Daily Mail αυτά παθαίνεις άμα έχεις ψύχωση με τα βάρη και δε τρως τίποτα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.