Factory Girl (2006): Απελπισμένο trailer


Τη περίοδο της γαλοπούλας διάλεξαν οι αδερφοί Weinstein για να παίξουν το χαρτί της Sienna Miller, στις οθόνες (ελάχιστα), τις ειδήσεις (επίσης) και τα κουτσομπολιά (μέχρι τη μύτη), μπας και τσιμπήσουν καμιά υποψηφιότητα παραπάνω, πέρα από αυτές που "κερδίζουν" για τον Bobby (2006).

Η πρώην-νυν-πρώην-νυν-πρώην-νυν-πρώην του Jude Law πρωταγωνιστεί σε μια βιογραφία της Edie Sedgwick, it-girl και βασίλισσας του Andy Warhol για ένα φεγγάρι στα 60s. Το Factory Girl (2006), που είναι μάλλον και ο καταλληλότερος χαρακτηρισμός, άνοιξε σε κάποιες οθόνες του Los Angeles και μόνο, στις 29 Δεκεβρίου ίσα ίσα για να είναι επιλέξιμo για τα Όσκαρ. Μέσα σε φημολογούμενα επαναλαμβανόμενα γυρίσματα και δεδομένα άπειρα μοντάζ, με αποτέλεσμα φαινόμενα κριτικών που να έχουν δει ίδια κόπια του φιλμ (ή κόπια του φιλμ) να είναι πιο σπάνια και από δημάρχων που τελειώνουν να μιλάνε πριν τελειώσει η χρονιά. Από κει και πέρα ο George Hickenlooper βγαίνει από δω κι από κει να απειλεί με μηνύσεις και ξύλο όσους γράφουν ότι δεν είναι πια σκηνοθέτης στο project, και o Bob Dylan να απειλεί με μηνύσεις και μόνο όσους πιστεύουν ότι μοιάζει αρκετά με τον Sandman δε κατάλαβε ότι ο ρόλος του Hayden Christensen στη ταινία βασίστηκε σε αυτόν. Προτού αναστηθεί και ο Warhol και αρχίσει να τους τρέχει στα δικαστήρια γιατί βάλαν έναν ωραίο με τετράγωνα σαγόνια να τον κάνει, ο Harvey (Weinstein) έβαλε τη Sienna να "διακόψει τα 25α της γενέθλια για να πει στον Observer, από τη Κένυα" ότι είναι η "μεγαλύτερη φαν" του τραγουδιστή και δεν υπάρχει περίπτωση η ταινία να τον μπλέκει στο θάνατο του ιτ-ο-κοριτσιού. Και για να επιβεβαιώσει τις αγαθές προθέσεις της παραγωγής η, γνωστών αγαθών προθέσεων, Page Six βγάζει τον αδερφό της νεκρής να δηλώνει ότι ο Dylan έτσι λίγο την αποτρέλανε και τη γκάστρωσε κι από πάνω.


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η Weinstein Company απέκτησε και τα δικαιώματα διανομής (μιας ακόμα) βιογραφίας του Dylan, του I'm Not There (2007) που σκηνοθέτησε και έγραψε ο Todd Haynes με τις ευλογίες του βιογραφούμενου. Στη ταινία τον παίζουν (τον βιογραφούμενο) διάφοροι και διάφορες, μεταξύ των οποίων και η Cate Blanchett, όπως είχε βγάλει το Rolling Stone από τον Αύγουστο και βρήκα επιτέλους ευκαιρία να το βγάλω κι εγώ από τα todo.

    Πάντως τη ταινία δε φαίνεται να τη σώζει τίποτα, αφού δε μπήκε πουθενά στη longlist για τα BAFTA, παρά τις προσπάθειες της τελευταίας στιγμής της αδερφικής εταιρείας.

  2. Katerina said

    Άπαπααα όντως πολύ desperate το τρέιλερ. Μου κάνει πολύ 90s και cheesy και πραγματικά με κάνει να βαριέμαι να δω την ταινία. Μεγάλη υπόθεση το τρέιλερ!

  3. cheaptalk said

    Δε πρόλαβε να κυκλοφορήσει το ντιβιντισκρίνερ στα γνωστά στέκια και οι καλύτερες (i.e. γυμνές) σκηνές άρχισαν να κάνουν γύρους.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.