Ο κώλος της Jessica Biel σε πρώτο πλάνο


Επιτέλους οι Μάζες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πιο αγαπημένο τους κώλο να καταλαμβάνει δέκα είκοσι (και βάλε) τετραγωνικά στο πανί. Από τον Ιούλιο όταν και θα βγει στις αίθουσες η pretend-gay (i.e. κρυφο-straight) κωμωδία του Adam Sandler, I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007). Προς το παρόν η ταινία διαφημίζει το πιο δυνατό της σημείο στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο Yahoo! Movies.

Νωρίτερα, τον Απρίλη, αν και όχι με το καλό της πρόσωπο απ' όσο ξέρω, η Τζέσικα θα περάσει να τσεκάρει τα ταμεία και στο Next (2007) όπου οι τρίχες του Nicolas "bad hair day every day" Cage επισκιάζουν ακόμα και την επανεμφάνιση του Lee Tamahori μετά τις γνωστές περιπέτειές του στις πιάτσες του LA. Οι ρώγες της πρωταγωνίστριας δεν επισκιάζονταν με τίποτα πάντως τη τελευταία φορά που την είδαμε, στην απονομή των Όσκαρ. Τελευταία φορά που την είδαμε και μόνη της ίσως, αφού οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον χωρισμό της κράτησαν λίγο και φαίνεται να γυρνάει με κάποιον τώρα.



Previously on Movies for the Masses: Οι γκόμενες του Grindhouse στο MAXIM

4 Responses so far.

  1. verbal said

    Κι αναρωτιόμουν πότε θ' ακούσω Mika σε trailer...

  2. cinemad said

    Μεγάλη μαρκετίστικη πουτανιά η χρήση του κομματιού του Mika στο trailer. Αυτή τη στιγμή απασχολεί διακαώς τα media σε σχέση με τη σεξουαλικότητά του... Και βολεύει και την ευρωπαϊκή αγορά.

  3. verbal said

    Μετά τη δήλωσή του ότι θέλει να πάει Eurovision, δεν αποσαφηνίστηκε η σεξουαλικότητα του;

  4. cheaptalk said

    Άμεση ήταν η απάντηση της Lionsgate στο τρέιλερ της Universal που σήκωσε το.. ενδιαφέρον των διαδίχτυων με το κουνιστό κωλαράκι του. Κυκλοφόρησε στο IGN το τρέιλερ για άλλη μια ταινία του.. Chuck, το Good Luck Chuck (2007). Mε άλλη μια Jessica, την Alba αυτή τη φορά. Να κουνάει άλλο ένα κωλαράκι, με περισσότερο ζήλο.

    Οπότε την άλλη εβδομάδα να περιμένεις το τρέιλερ του Chuck the Turd (2007) με τη Jessica Simpson να τρίβει όλο νάζι τη πίσω τρυπούλα της.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.