The Dark Knight (2008): Ανακοινωτικό teaser


Παρόλο που ο Joker είχε αποχαιρετήσει το κοινό του μέχρι το Δεκέμβριο, o Batman (βλ. Christian Bale) δε μπορούσε να παραβρεθεί λόγω γυρισμάτων, ο Chris Nolan δεν είναι και τόσο φαν του San Diego (έχοντας προβλέψει ίσως ότι θα εξελιχθεί σε οικογενειακό πανηγύρι) και η Warner είχε ανακοινώσει ότι δε πρόκειται να εμφανιστεί ούτε σκιά νυχτερίδας πάνω από τη Comicon, τελικά κάποιος βρήκε εκεί γύρω, σύμφωνα με.. τον μύθο, ένα δολάριο με τον George Washington βαμμένο με κραγιόν και το "one dollar" να λέει "WhySoSerious". Αμέσως εκατομμύρια πολίτες του διαδιχτύου έτρεξαν στο WhySoSerious.com για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα να γίνουν τσιράκια του ανθρώπου με το μόνιμο μεγάλο χαμόγελο, να λύσουν τα σχετικά μυστήρια και να ανταμειφτούν με διάφορα καλούδια όπως μια φωτογραφία από τη ταινία και ένα κάποιο βίντεο με το σήμα της νυχτερίδας να φωτίζεται σα να το έχει ανακαλύψει ο Agent Mulder μετά από τουλάχιστο δυο σεζόν ψαξίματος.

Με άλλα λόγια το καλύτερο που βγήκε (και) από αυτόν τον θόρυβο είναι το ειρωνικό (σε βαθμό να χτυπιέσαι από τα γέλια) "I wasnt a batman obsessed fan until i saw this teaser" που γράφεται στα φόρα των παθιασμένων με τον νυχτεριδάνθρωπο. Και οι πέρα από τα όρια της ψύχωσης συζητήσεις που ξέσπασαν με αφορμή τη πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Joker σε δράση που αποκαλύπτει ότι φοράει make-up (βλ. δεν έχει πέσει στο καζάνι με τα χημικά να γίνει ένα με τη μάσκα του, όπως.. συνηθίζονταν μέχρι τώρα). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν έχεις και κάποια επαφή αλλά δε κυκλοφορείς τα βράδια με μαύρες κάπες, καλύτερα να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβρη (ή ίσως για τη Wizard World του Chicago, όπου και τα γυρίσματα) για πιο βάσιμες ενδείξεις για το πως οι αδερφοί Nolan σκοπεύουν να χειριστούν Joker και Two-Face για τα επόμενα δύο (κατά πάσα πιθανότητα) φιλμ. Αν και ότι για πρώτη φορά δε βλέπεις πουθενά Batman στον τίτλο, κάτι πρέπει να σου λέει.


Previously on Movies for the Masses: Beowulf (2007): Θρυλικό teaser

7 Responses so far.

  1. verbal said

    Σε άλλα ενδιαφέροντα από το Comic-Con, ο Neil Marshall έκανε την εμφάνισή του για να παρουσιάσει το teaser του Αποκαλυπτικού θρίλερ Doomsday (2007) (που φαντάζομαι κάπου θα το πετύχουμε κι εμείς σύντομα), το 30 Days of Night (2007) απέκτησε ακατάλληλο υλικό στο teaser και μια ολόκληρη σκηνή που μπορείς να δεις στο site του αν ασχοληθείς αρκετά, ή να κατεβάσεις κατευθείαν απ' τα παλικάρια στο Twitch αν βιαστείς αρκετά, κι ο J.J. Abrams, μετά από μια "διαρρευμένη" μπερδευτική εκδοχή με υπέρτιτλο Monstrous, παρουσίασε στo Comic-Con άλλες δυο-τρεις του teaser poster του Cloverfield project (2008) μαζί με το γυμνό, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, πέρα απ' το ότι πάντα ήθελε να κάνει ένα monster movie και του το θύμισε ο γιος του όταν επισκέφτηκαν την Ιαπωνία και χάζευε τα κουκλάκια του Godzilla.

  2. cheaptalk said

    Όπως αναμένονταν, όλο το σκηνικό από τα γυρίσματα του Chicago, μεταφέρθηκε σύσσωμο στη Wizard World, κομπλέ με συνεντεύξεις και το κανονικό τρέιλερ που δε γιουτουμπιάστηκε οπότε θα πρέπει να αρκεστείς στην περιγραφή του.

  3. cheaptalk said

    Περίπου όπως είχε γίνει και με το X3 (2006), ένα χρόνο νωρίτερα από την ταινία κυκλοφόρησε ένα μάτσο stills για τον Σκοτεινό Ιππότη (2008) στα διαδίχτυα, σε μια βραζιλιάνικη σελίδα πρώτα, και η Warner τρέχει να τα κατεβάσει. Κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από τη σκοτεινή απόβαση του φιλμ στη Wizard World το σαββατοκύριακο. Και αν και μικρά στο μάτι, τα έχουν όλα. Αυτοκίνητα, μοτοσακά, παλιά κουστούμια, νέα κουστούμια, κακά κουστούμια, κακό Τζόκερ, κακότερο Τζόκερ, αποτρελαμένο Τζόκερ, κτλ.

  4. verbal said

    Μια καινούρια φωτογραφία του Joker και ένα ακόμα site, αποκαλύφθηκαν μετά το σχετικό online κυνήγι θησαυρού στο WhySoSerious.com, ενώ τα ελικόπτερα του Nolan αναμένεται να θεαθούν στους ουρανούς του Hong Kong οσονούπω, όπως αναφέρει και το /Film που έκανε τον κόπο να μαζέψει τα ντοκουμέντα. Στο μεταξύ, συνεχίζουμε να περιμένουμε και το πεντεξάλεπτο preview της ταινίας, που λένε θα παίξει πριν την IMAX βερζιόν του I Am Legend (2007).

  5. cheaptalk said

    Ένα DK featurette που λέει πόσο καλό είναι το IMAX, ψιλοξεχνώντας ότι δε μπορείς ακριβώς να γυρίζεις και για το format και για 35 χιλιοστά, κυκλοφόρησε χτεσπροχτές (που αλλού) στο IMAX.com. Και διαπιστώνοντας μάλλον ότι δεν υπάρχει τίποτα από νέο τις μέρες των αμερικάνικων Ευχαριστιών και το κλιπάκι έκανε το μιντιακό του γύρο σα να 'ταν όλη η ταινία τζάμπα ονλάιν, η προώθηση αποκάλυψε και έξιεφτά νέες "viral" σελίδες για να εξασφαλίσει ότι δε μπορείς να διαβάσεις τιποτάλλο στο δίκτυο. Καλές επισκέψεις: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7

  6. verbal said

    To πολυαναμενόμενο νέο trailer του The Dark Knight (2008) που παίζει πριν το I Am Legend (2007) αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αμερική, βρήκε το δρόμο του προς τα τούμπια απο χθες κι ανεβοκατεβαίνει κατά το ήθισται, σε λήψη από κάμερα μέσα στην αίθουσα, πίσω από σάκο και κάτω από μωβ σακάκι. Αν είσαι αρκετά περίεργος, και δεν είσαι αρκετά πορωμένος για να νιώσεις προδωμένος που δεν περίμενες να το δεις από βδομάδα που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλο του το μεγαλείο, πάτα play και δες ότι είναι σχεδόν ολοκληρωτικά αφιερωμένο στον Joker (όπως άλλωστε και το τρίλεπτο εισαγωγικό που παίζει αυτές τις μέρες στα IMAX), για να σου επισημάνει ότι είναι γαμάτος. Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και δυο καινούρια teaser posters για να σε προετοιμάσουν για την πλατομονομαχία.

  7. verbal said

    Δεν πήρε πολύ να κυκλοφορήσει και το IMAX εισαγωγικό του The Dark Knight (2008), που εντόπισε ο JoBlo, κρυμμένο κάτω από ψεύτικο τίτλο και πίσω από αχτένιστη κεφάλα. Kαι όπως το bootlegged trailer, δεν θα πάρει πολύ ν' αρχισει να ανεβοκατεβαίνει πιθανότατα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.