Lions for Lambs (2007): Trailer χαμηλών τόνων


Όλες οι μεγάλες σκηνές με τα κανόνια, τις εκρήξεις, τα ελικόπτερα και τα κυνηγητά που λείπανε από τον πειραχτήρικο, περιέχονται στον μεγάλο προάγγελο των Λιονταριών για Αμνούς που κυκλοφόρησε στο Yahoo! Movies. Αλλά και πάλι η πρώτη παραγωγή της νέας United Artists εξακολουθεί να μη φαίνεται τόσο εντυπωσιακή όσο θα περίμενες.

Αυτή τη φορά δε σου σερβίρονται μόνο στιγμές κορύφωσης με δραματικές ατάκες που δεν έχεις ιδέα γιατί ακούγονται τόσο βαρύγδουπες. Και η εικόνα δεν έχει κοπεί (δεξιά αριστερά) σε 16:9, πλαταίνοντας έτσι την εντύπωση ότι ο Redford είχε κάνει γυρίσματα σε 4:3 χωρίς ασφάλειες και μετά δεν ήξερε τι να κόψει (πάνω κάτω). Όμως το μόνο που ενισχύεται είναι η αναμονή για ένα χαμηλών τόνων δράμα στο στιλ του σκηνοθέτη που πήρε όσκαρ με Συνηθισμένους Ανθρώπους (1980) απέναντι σε Οργισμένο Είδωλο (1980)Μαινόμενο Ταύρο αυθεντικότερα), και η πιθανότητα ο Tom Cruise να μην εγκατέλειψε στα γυρίσματα το γραφείο με τη φωτογραφία του εξώφυλλο στο TIME. Το σίγουρο είναι ότι ο Redford έκανε και πάλι ατελείωτες επαναλήψεις μέχρι να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε, ο πρωτοδευτεραγωνιστής του εξακολουθεί να είναι από τους μεγαλύτερους και σταθερότερους σταρ του Χόλιγουντ, και η ταινία δε θα πάει στο Τορόντο, προτιμώντας να φτιαχτεί ή να λυγίσει κατευθείαν στα ταμεία.

Σημείωσε ότι η παραγωγή δε χρεώνεται σε Cruise & Wagner αλλά στον σεναριογράφο Matthew Michael Carnahan (αδερφό του Joe) και τον Andrew Hauptman που είχαν ξεκινήσει πριν "δει" η UA υλικό με βραβειακές προεκτάσεις. Τις ίδιες προεκτάσεις ισχυρίζεται ότι είδε η Universal και στην άλλη φετινή ιστορία του Carnahan, το The Kingdom (2007), που έχει καθυστερήσει για Σεπτέμβρη και κυκλοφόρησε και 3ο τρέιλερ (που λέει και 3η ιστορία διαφορετική από τα άλλα δύο) στην Apple.


5 Responses so far.

  1. Anonymous said

    Α θα έχει πόλεμο και σε εικόνες, όχι μόνο σε λόγια δλδ. Cool, γιατί είχα ψιλοφρικάρει με το teaser.
    Πολύ στα αντικυβερνητικά το'χει ρίξει η Streep, ή μου φαίνεται;

    "So says the man in the air-conditioned room", γαμώ τις ατάκες!

  2. cheaptalk said

    Στο Rendition (2007), άλλη μια ταινία που υποδέχονται οι μισοί Aμερικάνοι σαν αριστερίστικη προπαγάνδα, η Streep κάνει την σκληρή κυβερνητικιά που σώζει χιλιάδες ζωές στο Λονδίνο με τις πράξεις της, σύμφωνα με την ατάκα του τρέιλερ. Οπότε έχει μια ισορροπία, δε μπορείς να πεις :p

  3. cheaptalk said

    Όπως αναφέρει σήμερα το Variety τα Λιοντάρια δε θα μείνουν τελικά εντελώς εκτός φεστιβαλικών προβολών αλλά θα ανοίξουν το σχετικά prestigious AFI Fest 2007 την 1η του Νοέμβρη.

  4. cheaptalk said

    Τελικά Tom Cruise, Robert Redford και Meryl Streep θα προσγειωθούν στο Λονδίνο στις 22 Οκτωβρίου, σύμφωνα και πάλι με το Variety. Το φιλμ θα αποτελέσει και τη μόνη σημαντική πρεμιέρα του φεστιβάλ της πόλης, αφού οι υπόλοιπες είναι κυρίως βρετανικές ή πρεμιέρες για τη Βρετανία.

  5. cheaptalk said

    Απογοητευτικά άνοιξαν οι Λιονταροαμνοί το σαββατοκύριακο στην Αμερική. Ο τελικός απολογισμός τους φέρνει στα $6,7 μύρια, κάτω και από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις (για γύρω στα $8mil) αλλά μέσα στο κλίμα των υπόλοιπων αριστερίζοντων πολεμοπαραγωγών και λοιπών οσκαροφιλόδοξων. Κλίμα που δεν είναι τόσο απογοητευτικό όσο παρουσιάζεται, αφού πέρσι πολύ λιγότερες "σοβαρές" ταινίες κατάφεραν να κόψουν αρκετά εισιτήρια στο ίδιο διάστημα, αλλά σίγουρα θα οδηγήσει σε αλλαγή (πάντα ευκαιριακής) πολιτικής από το Χόλιγουντ. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα και του χρόνου ο Ridley Scott και το Body of Lies (2008) του, με Crowe και DiCaprio, θα παίζουν πάλι χωρίς αντίπαλο. Όπως και φέτος αφού ο badass American Gangster (2007) παρόλο που έχασε τη μάχη του σ/κ από τη πιτσιρικαρία του Bee Movie (2007), με $24 μύρια έναντι $25,5, του ρίχνει ήδη καμιά δεκαριά στο σύνολο ($80 vs $71) εξακολουθώντας να παίζει σε μια χιλιάδα λιγότερα θέατρα, και θα περάσει με ευκολία τα $100 εκατομμύρια που θέλανε οι δύσπιστοι για να τον βάλουν επίσημα φαβορί στη κούρσα των βραβείων.

    Βραβεία στα οποία συμπεριέλαβε οριστικά, αν δε το 'χεις κάνει τόσους μήνες που το λέμε, και το No Country for Old Men (2007) που αποθεώθηκε από τους κριτικούς και έκοψε εισιτήρια αξίας $1,2 εκατομμυρίων σε 28 μόνο αίθουσες, τη πρώτη του βδομάδα σε αυτές.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.