Aliens vs. Predator: Requiem (2007): 5λεπτη αρχή

Δες/Κρύψε το Japanese trailer

Με προϋπολογισμό καμιά σαραντοπενηνταριά ψωροεκατομμύρια δολλάρια το AVP: Alien vs. Predator (2004) του Paul W.S. Anderson έβγαλε τρειστέσσερις φορές τόσα μόνο στις αίθουσες (και πολλά πολλά στο ντιβιντί), όπου άνοιξε δεκαπενταυγουστιάτικα ξεκληρίζοντας μια ομάδα παλιο(ντο)αρχαιολόγων στην Ανταρκτική. Φυσιολογικότατα το franchise επιστρέφει τρία χρόνια μετά, με τα ίδια και λιγότερα λεφτά (για ταινία της Fox μιλάμε, το μάντεψες), ως AVP2: AVPR: Aliens vs. Predator: Requiem (2007), χριστουγεννιάτικα, να ξεκληρίσει 5476 χαρούμενους κατοίκους του Κολοράντο.

Μαζί του επιστρέφει και το predalien, που κατά την πάγια σικουελιτική του τακτική είχε γεννήσει ο Anderson στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου. Αλλά κατά τη παράδοση όλων των προηγούμενων (Alien, Predator και VS), τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι δίδυμοι αδερφοί Strause με παρελθόν στα εφέ και τα ροκ βιντεοκλίπ και μεγαφάν εξωγήινων τεράτων με γκουρμέ προτίμηση σε ανθρώπινο κρέας, και το σενάριο το ένα φεγγάρι παιδί θαύμα των χολιγουντιανών γραφιάδων Shane Salerno. Ενώ επανεμφανίζεται και το R στο rating, παράδοση κάθε Άλιεν και Κυνηγού, που είχε ποδοπατήσει (φυσικά) η εταιρεία του Murdoch στη συνάντησή τους και είναι το μεγαλύτερο δόλωμα που κουνάει τώρα σε όσους κολυμπάνε στα νερά του επιστημονικοφανταστικού τρόμου. Και αυτά, μαζί με την 86λεπτη διάρκεια και τα βίντεο που αποκαλύπτει η Fox στο IGN της, είναι όσα και περισσότερα θέλει η παραγωγή να ξέρεις, αφού ούτε screenings ούτε δημοσιογραφικές έχει προγραμματίσει πριν τις, κατάλληλα επιγησείρηνες, 25 Δεκεμβρίου. Η όλη φάση μυρίζει επαγγελματισμό, χωρίς να πολυβρωμάει, κι έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο εκτός από τις έξτρα σκηνές που λένε ότι γύρισαν οι Strause για τη DVD έκδοση να τους δεις να συνεχίζουν κιόλας, για πρώτη φορά στη σημαντική ιστορία των εμπορικών σημάτων.


Previously on Movies for the Masses: My Name is Bruce (2008): Name-calling trailer

3 Responses so far.

  1. Anonymous said

    πωωωω έπιασε και το πιτσιρίκι ο facehugger, τι λες τωρα! no limits!

  2. Unknown said

    Ο τυπάς δεχετε μια κληση συναγερμου στη βαρδια του ξεκινοντας για κατι πιο ενδιαφερον απο μια ρουτινα.Στην πορεια καταλαβαινεις οτι ο κυνηγος ειναι καθε αλλο εκτος απο προσεκτικος στην αποστολη του αφου τα κανει ολα σα τα μουτρα του και μαζι καταφερνει να σπυρει τον ολεθρο!!!Η ταινια ειναι ποροτικη με πολυ αιμα (πρασινο/κοκκινο)με πολλα gadgetakia με πολλες αναμνησεις απο Aliens 2 , Predator γενικα και μουσικη που θυμιζει πολυ το αριστουργημα του Alan Silvestri.Οι οπαδοι του σιγουρα θα μηνουν ευχαριστημενοι συν το αινιγματικο τελος της ταινιας που σου βαζει τρελες ιδεες για το μελλον!!

  3. cheaptalk said

    Μιας και η ταινία έχει βγει πια στις αίθουσες, πιο χρήσιμα θα ήταν τα σχόλια στην κριτική της ;-)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.