70 διπλές προσκλήσεις από τον Ταξιδιώτη

The TripperΔες/Κρύψε το trailer


Η Hollywood Entertainment σας προσκαλεί στην Avant Premiere της ταινίας τρόμου Ο Ταξιδιώτης. Την Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στα VILLAGE PARK 20 Cinemas στoν Αγ. Ι. Ρέντη.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η ταινία The Tripper, είχε επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Amsterdam το 2007. Μια παρέα φίλων έχουν κανονίσει να πάνε για σαββατοκύριακο σε μία μοντέρνα συναυλία Woodstock η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο δάσος και καταλήγουν να καταδιώκονται χωρίς να το γνωρίζουν από έναν ψυχωτικό δολοφόνο που έχει εμμονή με τον Ρόναλντ Ρήγκαν. Το πάρτυ θα εξελιχθεί σε έναν φρικιαστικό , εφιάλτη…..Από τους δημιουργούς του Cabin Fever και του The Ring 2 με τους Τόμας Τζέιν (The Mist, The Punisher), Τζέϊμι Κινγκ (Sin City), Λούκας Χας (Mars Attacks) και Μπαλταζάρ Γκέτι (Feast) ένα εντελώς παρανοϊκό, απόκοσμο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως είπε ο rock star Rob Zombie.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κυνηγάς με τσεκούρι και μάσκα Ronald Reagan όποιον πετύχεις στο πάρκο δίπλα στο σπίτι σου και μας στέλνεις τα μέλη του. Αυτή τη πρεμιέρα τη κάνουμε μόνοι μας οπότε ζήτα όσες προσκλήσεις θες (και μη παιδεύεσαι να στέλνεις από εκατό ψεύτικους λογαριασμούς).

    Credits: σε μένα κλασικά για όλα. Και στη Hollywood που το αποφάσισε τελευταία στιγμή, μιας και, κλασικά επίσης, δεν είχαμε τιποτάλλο να κάνουμε.

  2. cheaptalk said

    Έκανα τυπικά το θέμα sold out. Καμιά 30αριά προσκλήσεις περίσσεψαν, όμως σε βάθος χρόνου θα γίνει κι αυτό (από τις ξέμπαρκες υπερκαθυστερημένες συμμετοχές) παρά (και επιβεβαιώνοντας) τη στάμπα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.