50 διπλές προσκλήσεις για Θανάσιμο Επισκέπτη

UntraceableΔες/Κρύψε το trailer


Η Odeon σας προσκαλεί στην Avant Premiere του θρίλερ Θανάσιμος Επισκέπτης. Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στo Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Από τους παραγωγούς του "Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ" έρχεται ένα αγωνιώδες θρίλερ γεμάτο ανατροπές με τους Νταϊάν Λέιν ("Unfaithful"), Κόλιν Χανκς ("King Kong") και Μπίλι Μπερκ ("24").

    Στο FBI υπάρχει ένα τμήμα που αρμοδιότητά του είναι η αναζήτηση και η σύλληψη εγκληματιών που ενεργούν μέσω του ίντερνετ. Η Ειδική Πράκτορας Τζένιφερ Μαρς είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου ενάντια στο ηλεκτρονικό έγκλημα και τα έχει δει πλέον όλα ...μέχρι τώρα. Ένας ψυχοπαθής, γνώστης του ίντερνετ, επιδεικνύει τους ανατριχιαστικούς του φόνους μέσα από τη δική του ηλεκτρονική σελίδα. Η μοίρα των θυμάτων του είναι στα χέρια του κοινού, αφού όσοι περισσότεροι επισκέπτονται τη συγκεκριμένη σελίδα, τόσο πιο γρήγορα πεθαίνουν τα θύματα. Η Μαρς και η ομάδα της θα πρέπει να δώσουν μάχη με το χρόνο για να συλλάβουν το δολοφόνο, ενώ δεν υπάρχει κανένα ίχνος του που να μπορούν να ακολουθήσουν. Το κυνηγητό αυτό όμως πρόκειται να γίνει πιο προσωπικό...


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή το γράφεις γράμμα γράμμα στα κούτελα των θυμάτων και μας καλείς στη σελίδα σου να το διαβάσουμε. Αυτή τη φορά οι προσκλήσεις είναι σχετικά περιορισμένες, κι αν μείνεις απέξω θυμήσου ότι έχεις πάει σε καμιά δεκαριές πρεμιέρες ήδη προτού μας πεις μαλάκες.

    Credits: στη Χριστίνα για το παιχνιδιάρικο μπάνερ και την έμπνευση, και σε μένα που έφτιαξα το ανέμπνευστο πόστερ τα ξημερώματα με το ένα μάτι κλειστό.

  2. cheaptalk said

    Εϊχα περάσει λάθος τρέιλερ, δεν σ' έβλεπα απ' τη νύστα, δεν έλεγες κι εσύ τίποτα. Το διόρθωσα τώρα πάντως.

  3. cheaptalk said

    Η επισκεψιμότητά μας δεν ανεβαίνει με το θεαματικό αριθμό που αυξάνονται οι συμμετοχές στους διαγωνισμούς, και ξέρουμε πολύ καλά εδώ και καιρό ότι πολλές είναι από άτομα που δε ξέρουν καν που στέλνουν ή εμφανίζονται με ένα σωρό ονόματα. Όπως και να 'χει ταυτότητες δε ζητάμε, για όσους μας διαβάζουν τρώμε τόσες, αμέτρητες, ώρες και φυσικά οι πιο θρασύδειλοι και αχάριστοι είναι πάντα και οι πιο άσχετοι. Έτσι μοίρασα τις προσκλήσεις όσο καλύτερα μπορούσα και κράτησα και πέντε (5) για όσους περνάνε τις Δευτέρες και σήμερα ήταν αποκλεισμένοι σε καμια καφετέρια κοντά στο σπίτι τους.

    Το θέμα θα γίνει sold out αύριο λοιπόν. Και αν δε προλάβεις, τρέχει κι άλλη πρεμιέρα για την Τετάρτη.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.