70 διπλές προσκλήσεις για ψήσιμο

The BakerΔες/Κρύψε το trailer


Η Videorama και το mftm.gr σας προσκαλούν στην avant première της κωμωδίας The Baker. Την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 11 το βράδυ στο ΖΕΦΥΡΟΣ NEW STAR Artcinema στο Θησείο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    O Milo είναι ένας επαγγελματίας δολοφόνος που ζει στην πόλη απομονωμένος χωρίς να τον δένει τίποτα με κανένα. Ο λόγος απλός, η δουλειά του είναι περίεργη και δεν του επιτρέπει ιδιαίτερες συναναστροφές με κόσμο. Κάθε μέρα συνήθως εκτελεί συμβόλαια θανάτου, πού να βρει τον χρόνο για έρωτες και γυναίκες αλλά ακόμα και να περιποιηθεί τον εαυτό του. Ο Milo είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές του Λονδίνου.
    Βέβαια, όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και ο Milo έχει έντονο στρες με την δουλειά του το οποίο τον οδηγεί σε λανθασμένους σχεδιασμους και αποτυχίες. Ετσι για πρώτη φορά στα χρονικά μετά από μια τόσο μεγάλη καριέρα ο εκτελεστής αδυνατεί να εκπληρώσει την αποστολή του, τα κάνει μαντάρα και αποφασίζει να δραπετεύσει από την πόλη για να αποφύγει την οργή των εργοδοτών του οι οποίοι τον ψάχνουν για να τον σκοτώσουν. Για πρώτη φορά ο Milo νιώθει φοβισμένος, απελπιστικά μόνος του, και με καποιους να τον κυνηγάνε. Έτσι αποφασιζει να κρύφτει σε ένα απομακρυσμένο αγροτικό χωριό. Εκεί τον συναντά μια μεγάλη έκπληξη, οι ντόπιοι τον μπερδεύουν με το νέο αρτοποιό.
    Ο Milo αρπάζει την ευκαιρία, υποδύεται τον νέο αρτοποιό και στην ζωή του πια μπαίνουν τα κέικ και το ψωμί!



    Σύνδεσμοι: blurb & info, (ανακαινισμένος) κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή ανατινάζεις μια χαρούμενη χοντρή και μας ταχυδρομείς το χνουδωτό τσόκαρό της με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo The Baker". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Τρίτη (και ειδοποίηση θα πάρουν μόνο οι τυχεροί). Πέρα από τη πλάκα που κάνω με τη διαδικασία (για να μη γράφω τα ίδια δεκάδες φορές), το θέμα (ή subject) του e-mail είναι σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα e-mail σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: σε μένα που κάθομαι να φτιάχνω προσκλήσεις καλοκαιριάτικα και στον Καζιάνη που μας βάζει χορηγούς στις μεγαλύτερες επιτυχίες.

  2. cheaptalk said

    Εναλλακτικά, μιας και τα πράγματα προβλέπονται γενικά χαλλαρά, μπορείς να μπεις στη guest list δηλώνοντας "Attending" στο event Avant Premiere: The Baker στο Facebook.

  3. cheaptalk said

    Έχω δώσει ήδη καμιά 90αριά προσκλήσεις, σε όσους ζήτησαν, οπότε αν δε πήρες απάντηση, το e-mail σου το μαζέψανε οι σπαμοκαθαριστές ή δεν υπήρχε (όλο κι από κανένας στέλνει από ανύπαρκτο λογαριασμό περιμένοντας να κερδίσει.. κάτι). Τυπικά λοιπόν η guest list συμπληρώθηκε, αλλά αφού δεν υπάρχει θέμα να πλακώσει το συγκεκριμένο, όλο και κανένα όνομα ακόμα θα προσθέσω :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.