Ο γυμνός κώλος της Eva Mendes ανασηκώνει το πνεύμα

Eva Mendes' naked ass, The Spirit, Photo 01

Κρυφό όπλο της Lionsgate, στην αντιμετώπιση όσων ψεκάζουν τα internets με προειδοποιήσεις ότι ο Frank Miller είναι η αιτία του καρκίνου του κώλου, αποτελεί αυτός της Eva Mendes που περιφέρεται γυμνός στο Spirit (2008) σύμφωνα με τις αναφορές από τις δοκιμαστικές προβολές (αναφορές που δίνουν γενικά μια διαφορετική, αν και όχι υπερθετική, εικόνα από αυτή που ζωγραφίζουν τα spray). Και εδώ και καναδυο μέρες, ο κώλος αυτός αυτός, περιφέρεται σαν ιός και στα υπόγεια φόρα του πλανήτη.

Με μια δεκαετία προκλητικών εμφανίσεων σε οτιδήποτε από βιντεοκλίπ στα 90s μέχρι καμπάνιες της PETA στα 00s, στη κορυφή του θανατηφόρου συνδυασμού από μαύρες κωλάρες που γίναν απόλυτο mainstream μαζί με το hip hop και λατίνες που γίναν περήφανες στα χνάρια της Jennifer Lopez, η πρωταγωνίστρια του Hitch (2005) και του Ghost Rider (2007) δύσκολα σου δίνει το δικαίωμα να τη πεις και τιποτάλλο, πέρα από υπόδειγμα σκληρής δουλειάς που εκμεταλλεύεται μελετημένα ακομπλεξάριστα τα αφρο-κουβανικά γονίδιά της. Η σκληρή δουλειά (του κώλου) ήταν αυτή που οδήγησε την 34χρονη, σύμφωνα τουλάχιστο με την επίσημη δικαιολογία, και σε μια κάποια αποτοξίνωση στις αρχές της χρονιάς. Αλλά η συνέχεια έφερε προκλητικές δημόσιες φωτογραφίες με τον κώλο, προκλητικές εκδρομές με τον Steven Meisel στην Ευρώπη, προκλητικές καμπάνιες με τον Calvin Klein στον πλανήτη, και προκλητικές (διαψεύσιμες, φυτεμένες ή και τα δυο) δηλώσεις λαγνείας για οποιονδήποτε από την Keira Knightley μέχρι τον Mick Jagger (με στάσεις που συμπεριλαμβάνουν πως το κάνει ο David Beckham, ο Liam Gallagher, η Natasha Alam, και ο θεός των Καθολικών). Όταν ηρεμεί, σύμφωνα με τα ακλόνητα στοιχεία που φέρνουν στο φως δυοτρεις επιπλέον τυχαίες αναζητήσεις στο δίκτυο, η Eva αρέσκεται να τη κάνεις να αισθάνεται ηλίθια (αλλά όχι και να καταλαβαίνει πόσο ηλίθια είναι, υποθέτεις με τη ασφάλεια της εμπειρίας σου από τις υπόλοιπες), να παίζει το τσουλάκι-στόχο για όσες Γυναίκες (2008) τυχαίνει να μην είναι στη συγκεκριμένη θέση στη συγκεκριμένη περίπτωση, την τσουλάρα που δεν είχε ποτέ ο James Bond για τον Werner Herzog, ε και το κακό κορίτσι για όποιον έχει οχτώ από τα πάντα, όπως είπαμε.

Eva Mendes' naked ass, The Spirit, Photo 02


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Σημειώνω ότι ο κώλος δεν είναι καρατσεκαρισμένα της Evaς και δε τον έχω πετύχει και πουθενά.. στην επιφάνεια ακόμα. Αλλά τα όσα λένε όσοι βρέθηκαν σε κάποιο screening, σε συνδυασμό με το ότι είναι λίγο πολύ διάσημος, μια κάποια σιγουριά τη δίνουν.

  2. cheaptalk said

    Επειδή το θέμα παραμένει δημοφιλές φυσικά φυσικά, σημειώνω ότι η αυθεντικότητα του κώλου επιβεβαιώθηκε εδώ και πολύ καιρό. Τα κουτσομπολίστικα πήραν χαμπάρι ότι εμφανίζεται στα διάφορα CAMs του Spirit που κυκλοφόρησαν στις αρχές της χρονιάς, και τον κάναν θέμα, μαζί με τις σχετικές δηλώσεις (του κώλου βεβαίως βεβαίως) της Εύας.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.