Up (2009): Ταξιδιάρικο teaser

Δες/Κρύψε το πρώτο teaser

Τα καλά του να χτίζεις χωρίς θεμέλια επιδεικνύει η Pixar, στο καινούριο teaser του καινούριου της προσεχώς blockbuster, που κυκλοφόρησε στην Apple το Σαββατοκύριακο, και σε αντίθεση με την καλησπέρα των 43ων δευτερολέπτων του πρώτου teaser, σου λέει και τι δουλειά έχει ένα σπίτι στα σύνεφα κάτω από ένα μάτσο χρωματιστά μπαλόνια, στο Up (2009) της, που υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Pete Docter του Monsters, Inc. (2001) (και των σεναρίων των Toy Story (1995) και Toy Story 2 (1999)) κι ο Bob Peterson του σεναρίου του Finding Nemo (2003), στο (συν)σκηνοθετικό ντεμπούτο του. Η ιστορία των ταλέντων που κάνουν κύκλο στα σκηνοθετικά τιμόνια της Pixar, είναι τόσο γνωστή όσο κι η ιστορία της ίδιας της εταιρείας, αλλά η απ’ το 2006 μαμά Disney, φροντίζει να σου την θυμίζει όσο περνάει απ’ το χέρι της, κι αφιερώνει τον εν τρίτο του teaser σε legacy pimping mash-up προηγούμενων σουξέ, διατηρώντας πάντως τον κρυπτικό χαρακτήρα που κράτησε και στην προώθηση του WALL•E (2008).

Οπότε, εκτός απ’ αυτά που σου λέει στα υπόλοιπα δυο τρίτα του teaser, για τον Carl Fredricksen που γέρασε με όνειρα για περιπέτειες κι εμπειρίες, κι όταν συνειδητοποίησε ότι τα χρόνια περάσαν, αποφάσισε ν’ αψηφήσει τις κινητικές του δυσκολίες και να γυρίσει την υφήλιο μ’ έναν ευφάνταστο, χρωματιστό τρόπο, πολλά περισσότερα δεν είναι γνωστά, όπως το ποιος είναι αυτός ο «χαμένος κόσμος» που θα μας ταξιδέψει, αν πάει εκεί για να βρει κι άλλους δεινόσαυρους, αν και πού θα προσγειώσει ποτέ το σπίτι του, ποιοι και πώς θα προσπαθήσουν να του τρυπήσουν τα μπαλόνια, κι αν έχει αρουραίους στα κουφώματα. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, δεν χρειάζεται κιόλας. Στη φάση που βρισκόμαστε με μύγες σε διαστημικές στολές να περνάνε για διασκέδαση (περισσότερα γι’ αυτό, την Πέμπτη) και την Pixar να ψυχαγωγεί δεκαπέντε επίπεδα πιο πάνω απ’ οποιονδήποτε άλλον, και μια απλή χαρτοπετσέτα που να γράφει «η νέα μας ταινία έρχεται το Μάη, φιλιά» να έβγαζαν για trailer, αρκετό θα ήταν.


Previously on Movies for the Masses: Angels & Demons (2009): Ψηφιακό teaser

3 Responses so far.

  1. Εvgenia Tr said

    δεν σας θυμίζει ο παππούς τον παπαζάχο? αχαχα ιδιος.....

  2. Anonymous said

    Ήταν η Mrs. Incredible έξω από την βιτρίνα;
    Πότε θα προβληθεί στην Ελλάδα;

  3. verbal said

    Την ίδια απορία είχα κ εγώ, αλλά μου φάνηκε περίεργο να'χει ξεκινήσει καινούρια οικογένεια. Μάλλον είχαν τα modules έτοιμα απλώς και τα ρίξαν μέσα :P

    Για την ώρα, στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για καλοκαίρι του '09 (προς Αύγουστο).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.