Adventureland (2009): Sundance premieres trailer


Από τον σκηνοθέτη του υπέρκακου Superbad (2007) και με τη πρωταγωνίστρια του υπερ-κακού Twilight (2008), το Adventureland (2009) που έπαιξε για πρώτη φορά ξημερώματα Τρίτης στο Sundance, είναι από μια άποψη τυπικό της 25ης χρονιάς του μεγαλύτερου ανεξάρτητου φεστιβάλ. Λιγότερο μπρουχαχά, λιγότερες σαβουροπαραγωγές με ονόματα στο καστ, λιγότερη από την ιδιοτροπία που έφτασε να το χαρακτηρίζει, περισσότερη Paris Hilton με δερμάτινα και τα βυζιά να παίρνουν παγωμένο αέρα.

Ένα χειμώνα πριν, τελειωμένο σύμφωνα με τον θρύλο ακριβώς τη μέρα που ένας κάποιος Judd Apatow του τηλεφωνούσε και πηγμένο στις οδηγίες για μουσική στην υπόκρουση, το ημι-αυτοβιογραφικό σενάριο του Greg Mottola, βρίσκονταν στη "μαύρη" χολιγουντιανή λίστα των καλύτερων που δεν είχαν μπει ακόμα σε παραγωγή. Αλλά μέχρι την άνοιξη, ο ίδιος έγραφε στα talkbacks του AICN πως είχε βρει και τοποθεσία για τα γυρίσματα, στο Pittsburgh, και όχι στο Long Island όπου βρίσκεται το Adventureland, το πανηγύρι στο οποίο δούλευε πριν 20 χρόνια και έβαλε τώρα φόντο στην ιστορία του. Ο Mottola έγραφε βέβαια και ότι αυτή (η ιστορία) δεν είναι full-superbad, όμως η Miramax, που καθυστέρησε την έξοδο του φιλμ ακριβώς για να παίξει το τρέιλερ πριν από συγκεκριμένη βαμπιριά με τεράστιο γυναικείο ακροατήριο, φρόντισε να τον διαψεύσει, τόσο σε αυτό (το τρέιλερ) όσο και στην αφίσα και στην υπόλοιπη προώθηση. Το αποτέλεσμα, ανάλογο του ποιον πίστεψε ο κάθε δημοσιογράφος, το βλέπεις στις κριτικές που έρχονται από το Sundance από χτες και χαρακτηρίζουν τη ταινία από "μια από τις πιο αιχμηρές ενηλικίωσης των τελευταίων χρόνων" μέχρι.. not superbad. Ως συνήθως πιο χαρακτηριστικά, το Variety βλέπει την τεχνικά "απλά OK" παραγωγή να έχει και "καλές" προοπτικές, όταν θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του Μάρτη, ενώ ο Reporter είδε τη συνδρομή των υπεύθυνων "τέλειο δείγμα των καιρών" και περιμένει "μεγάλους βαθμούς" και στο πανί και στο DVD.


Previously on Movies for the Masses: Black Dynamite (2009): Sundance deals trailer

2 Responses so far.

  1. Anonymous said

    den 9elo n po e3upnada :p
    mono n rotico pote erhete ctn ellada
    mu fenete kalo :)

  2. cheaptalk said

    Ε εντάξει καμιά δημοσιότητα μετράει, αλλά δεν είναι από τις ταινίες που έχουν εξασφαλισμένη διανομή και δε ξέρω αν την έχει κλείσει κανένας. Αν είδες κάνα τρέιλερ πριν το Twilight κι εδώ μπορεί να ανοίξει μέχρι τον Μάη, αν πάει καλά στην Αμερική μπορεί να παίξει το καλοκαίρι, όλα υποθέσεις χωρίς καμιά σοβαρή βάση.

    Πως και σου άρεσε?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.