Doghouse (2009): Trailer με zombie bitches

Δες/Κρύψε το sales promo

Το φιλμ που θα αποδείξει αν ο Jake West είναι ο διάδοχος του Peter Jackson, απέκτησε και επίσημο τρέιλερ αυτή τη βδομάδα, ένα μήνα πριν ανοίξει στις αίθουσες της Βρετανίας. Αυτή τη φορά φυσικά το άνοιγμα δε θα είναι τόσο περιορισμένο όσο των Evil Aliens (2005), που βάλαν τον West στον τρομοχάρτη κυρίως με το DVD τους, και κυρίως με τις συγκρίσεις τους με το Bad Taste (1987) του άρχοντα των σκηνοθετών. Αλλά η παραγωγή δεν είχε και πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό ($2+ εκατομμύρια, απέναντι στα $1,8Μ των Aliens), αν Η παραγωγή είχε και πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό (£2 εκατομμύρια απέναντι στις £300 χιλιάδες των Aliens) και μάλλον αποδείχτηκε πιο μαραθώνια από ότι υπολογίζονταν αρχικά, κρίνοντας από το ότι το promo της που είχε διαρρεύσει το Σεπτέμβρη με τo τέλος των γυρισμάτων, χρίστηκε επίσημο το Μάρτη χωρίς τίποτα καινούριο.

O West είναι και προσκεκλημένος ουσιαστικά στο project, που ξεκίνησε με βάση ένα σενάριο του Dan Schaffer (δημιουργού του Dogwitch, αν διακρίνεις το trend) και περιλαμβάνει στο καστ μερικά ζεστά βρετανικά αντρικά ονόματα της εποχής (με πρώτο τον Danny Dyer του Severance (2006)). Μαζί φυσικά με τα βυζιά της Emily Booth που επιστρέφουν από τους Aliens, τα μπούτια της Alison Carroll που κάναν πρόσφατα αυτά της Lara Croft για τη προώθηση του Tomb Raider: Underworld, και ένα ολόκληρο κοπάδι από γυναίκες ζόμπι που έχουν οι περισσότερες φροντισμένα διαφορετικές προσωπικότητες, για να μην είναι σα τις άλλες, ξέρεις. Ο West δεν είναι φυσικά Jackson, και η προηγούμενη (και ψηφιακή παρεμπιπτόντως) δουλειά του έδωσε απλά δείγματα ενθουσιασμού και ταλέντου και όχι ασταμάτητης ιδιοφυίας. Αυτό το κέφι, πολύ πιο κινηματογραφικό (αντί για βιντεοκασετικό) και επαγγελματικό, και τη hardcore (όσο και το κωλοτρυπάνι στην αρχή των Aliens, άμα θυμάσαι) προδιάθεση, τη καλή σχέση του σκηνοθέτη με το είδος τη ξεχωρίζεις και τώρα, κάτω από το τυπικό FHM/ZOO horror περιτύλιγμα του τρέιλερ, και περισσότερο στο αμερικανοσπλατερικό, κομπλέ με το θέμα του SAW, πρόμο. Και ζόμπι τσούλες που κιμαδοποιούνται (ελπίζεις) μέχρι τη τελευταία, φαίνονται καλή απάντηση σε λεσβίες βαμπίρες που σου πίνουν το αίμα στους εφιάλτες σου, έτσι κι αλλιώς.


Previously on Movies for the Masses: Tetro (2009): Υποδειγματικό trailer

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Διόρθωσα τον προϋπολογισμό των Evil Aliens στο κείμενο, με βάση τη συνέντευξη του Jake West στον Todd Brown στο Twitch. Στο IMDb πέρασαν $1,8 εκατομμύρια και ποτέ ακριβή στοιχεία δεν υπάρχουν σε τέτοιες φάσεις, το φιλμ φαίνονταν φτηνιάρικο όπως είπα αλλά τα εφέ (ειδικά τα ψηφιακά) κόστιζαν πολύ παραπάνω με χειρότερα αποτελέσματα όταν γυρίστηκε. Ο West αφήνει να εννοηθεί και ότι είχε και κάποιου είδους ενεργή συμμετοχή σχεδόν από την αρχή, στην ανάπτυξη του project από τον Dan Schaffer.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.