Kyonyū Dragon: BIG TITS ZOMBIE in 3D!!!


Η χρυσή εποχή του exploitation δε τελείωσε ακριβώς ποτέ στην Ιαπωνία, όπως θυμίζει το.. κατα-εξαχρειωμένο trailer του Kyonyū Dragon: Onsen Zombies vs. Stripper-5 (2010) που ανέβασε τα ξημερώματα σε παγκόσμια πρώτη ο Todd στο Twitch.

Kyonyū Dragon ή Big Tits Dragon είναι ο τίτλος ενός manga του Rei Mikamoto (αρκετά γνωστού για να έχει κυκλοφορήσει δουλειά του και η Dark Horse στην Αμερική) με θέμα στριπτιτζούδες που προσπαθούν να σταματήσουν ακόμα μια επιδρομή ζόμπι, και η ταινία το μεταφέρει πιστά όπως καταλαβαίνεις από.. τον τίτλο της, με εξαίρεση βέβαια το μέγεθος των βυζιών που περιορίζονται σε αυτά της Sora Aoi. Η 26χρονη Γιαπωνέζα μπορεί να είναι τεράστια από άποψη φήμης στη χώρα της, και να είχε φάει και μια ζωή στη πορνοβιομηχανία όπου έπαιζε όντως στη κατηγορία big boobs, αλλά πια απέχει τάξεις μεγέθους από το.. μέγεθος της Fuko ας πούμε, και η φήμη της στον μη ασιατικό κόσμο των ανώμαλων οργίων δε συγκρίνεται με αυτή της Hitomi Tanaka (που είχε κάνει τον πλανήτη να εκσπερματώνει όταν πέρασε στο hardcore). Έτσι η παραγωγή όπως καταλαβαίνεις έχει ενδιαφέρον ολοκληρωτικά μόνο απω-ανατολικά, παρά τις φιλότιμες και χαβαλετζίδικες (ακόμα και στα δελτία τύπου) engrish προσπάθειες να μαζέψει δημοσιότητα. Άλλωστε και εντός έδρας δε φαίνεται ότι θα παίξει και πολύ μακρύτερα από το Cinemart Roppongi του Τόκιο όπου ανοίγει τον επόμενο μήνα, με το DVD να έχει ήδη αναγγελθεί για τον Αύγουστο. Αμφίβολο είναι ακόμα και αν τα grindhouse-y φίλτρα στο trailer εξυπηρετούν κανένα σκοπό πέρα από το να.. φτιάξουν ατμόσφαιρα, αφού είναι απίθανο να μπορούν να συνυπάρξουν με το 3D που κι αυτό μάλλον του φτηνιάρικου (i.e. αναγλυφικού) είδους θα είναι. Ο Takao Nakano έχει είκοσι χρόνια ιστορία στο j-sploitation, και σα σεναριογράφος και σα σκηνοθέτης, και το βιογραφικό του λέει ότι ξεκίνησε με το Nyotai Uzumaki Chitai / Spiral Zone (1992) που βραβεύτηκε στο Trash Festival της Λίλης, προτού διοργανώσει και τις "πρώτες επιδείξεις γυναικείου σούμο" το '95 στο Παρίσι.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Todd στο Twitch έβγαλε αποκλειστικά και την ανακοίνωση ότι τα Boobs to Die For βρήκαν και βρετανική διανομή, τον Οκτώβριο σε επιλεγμένα θέατρα, λίγο πριν την εκεί έξοδο σε DVD. Έκπληξη.. πρώτου μεγέθους, για μένα τουλάχιστο, όπως φαίνεται και από όσα γράφω παραπάνω.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.