Charlie St Cloud (2010): Trailer δραματικού Efron

Charlie St Cloud - Theatrical trailer #2
Δες/Κρύψε το theatrical trailer #1

Χωρίς την εν δυνάμει τραυματική απεικόνιση του ατυχήματος που βάζει σε κίνηση την πλοκή που έβλεπες απ’ τα τέλη του Μάη στο πρώτο trailer (και που βοήθησε να ανέβει το rating της ταινίας σε PG-13 στην Αμερική), κυκλοφόρησε την Τετάρτη στο Yahoo! το δεύτερο κινηματογραφικό trailer, της ταινίας που προτίμησε να γεμίσει ο Zac Efron με την ξανθή κόμη και το γαλάζιο βλέμμα του, διαλέγοντας να ανεβάσει λίγο το δραματικό του προφίλ, αντί να το ρίξει πάλι στα τραγούδια και τους χορούς που είχε μάθει τόσο καλά στα High School Musical, για εκείνο το remake του Footloose (1984) για το οποίο προαλειφόταν. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ben Sherwood, The Death and Life of Charlie St. Cloud (που είχε τυπωθεί στις ευπώλητες μαλακές σελίδες της Dell, αν σου λέει κάτι αυτό), το σενάριο που θα φέρει κοντά για δεύτερη συνεχή φορά, τον Efron με τον Burr Steers που τον σκηνοθέτησε στο 17 Again (2009), μετά και το γυάλισμα απ’ τον ίδιο το σκηνοθέτη στα όσα είχε γράψει πρώτα ο δις τιμημένος απ’ τον John Travolta, Lewis Colick (των Ladder 49 (2004) και Domestic Disturbance (2001)), χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία στην εκδοχή του Craig Pearce, τoυ ξεκάθαρα μουσικότερου συνσεναριογράφου του Baz Luhrmann στα τρία musical του Αυστραλού, φαίνεται απ’ τα προωθητικά να κατέληξε αποφασιστικά μη χορευτικό, και το κατά δύναμην μελοδραματικό, αλλά όχι απαραίτητα λιγότερο χασμουρηστικό από ένα όποιο επεισόδιο του Dawson’s Creek μπορεί να σου θυμίσει η όλη κατάσταση, αν βγάλεις τα μεταφυσικά. Πόσο μάλλον απ’ το παρατσούκλι του «The Lovely Bones (2009), όπως θα το έγραφε o Nicolas Sparks» που του έχουν κολλήσει, έστω και πειραχτικά. Η ταινία, πάντως, που θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιούλη, κατάφερε να κάνει την CBS Films να μετακομίσει το Beastly (2010) της από την ίδια ημερομηνία (μέχρι το Μάρτη του '11, στην Αμερική), από φόβο μήπως διχαστεί το κοινό για το αν θα διαλέξει την ταινία του Efron, ή της καλής του, Vanessa Hudgens, κάτι που λέει διάφορα για τις δυνατότητες και το target group και της μίας, και της άλλης (ταινίας) προφανώς.


Previously on Movies for the Masses: Rango (2011): Trailer με Johnny Depp

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Επειδή του 'ριξα μια ματιά για να φτιάξω καμιά ζωντανή αφισέτα για το θέμα (αφού αρκετή ψοφίλα βγάζει η όλη παραγωγή), το Flash της επίσημης σελίδας της ταινίας είναι το πιο άθλιο ever. Έχει JPEG 1,5MB για background, και τμηματικά από πάνω έχει ένα 2,5ΜΒ PNG σχεδόν ίδιο με το από κάτω JPEG (μόνο και μόνο για να κάνει το αρχικό εφέ ανάμεσα στα δυο). Και μέχρι να φορτώσουν αυτά τα 4ΜΒ αχρηστίλας δεν έχει καν τίποτα να δείχνει τη πρόοδο στο φόρτωμα, όπως έχει κάθε επαγγελματική δουλειά, ακόμα και για φόρτωμα καναδυό KB, εδώ και καμιά δεκαετία τουλάχιστο. Το μόνο αξιοπρεπές στην όλη φάση είναι ότι ο σχεδιαστής είχε το ελάχιστο γούστο να κρύψει το tagline "Life is for Living" της ταινίας, ατάκα που πια ούτε η Stephenie Meyer δε θα την έχεζε σε κάνα λιβάδι χωρίς φόβο μη τη πάρουν με τις ντομάτες όσες τη διαβάζουν.

  2. cheaptalk said

    Και άσχετο αλλά ξαναλέω με την ευκαιρία ότι τα μισά ποστεράκια στα θέματα τα φτιάχνω μεν να κολλάνε με τη προώθηση της κάθε ταινίας, αλλά τα φτιάχνω μόνος μου. Όποιος θέλει τίποτα επίσημο ας το αντιγράφει από αλλού. Όποιος δε πολυενδιαφέρεται τι αντιγράφει κι από που, να ξέρει ότι.. φαίνεται.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.