Η Marion Cotillard μπαίνει γυμνή στα όνειρά σου

Marion Cotillard, Interview Magazine August 2010, Photo 10
Το Inception (2010) συνεχίζει να κόβει εισιτήρια με αμείωτο ρυθμό στην Αμερική, και η Marion Cotillard συνεχίζει να μονοπωλεί τα εξώφυλλα των περιοδικών σε όλο το κόσμο, για να μπαίνει στα όνειρά σου, να μαχαιρώνει όποια πιτσιρίκα βρει, και να σου φυτεύει στο υποσυνείδητο την ιδέα να περάσεις μαζί της την αιωνιότητα. Μετά από Vogue, Elle, Harper's Bazaar και λοιπούς καταλόγους φυτεμένης γυναικείας κοσμάρας, η σταρ της σημαντικότερης ταινίας της χρονιάς φόρεσε τους κορσέδες και τα μπεϊμπιντόλ της (και τιποτάλλο) για το Interview Αυγούστου, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό το inception, το να αποφασίσεις υποβοηθούμενα μόνος σου ότι είναι το ομορφότερο πλάσμα στον πλανήτη. Ανάμεσα στις φωτογραφίσεις, η Marion κάνει αυτές τις μέρες και τη πρώτη κυρία της Γαλλίας στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του Woody Allen που δε χάνει ευκαιρία να βάλει πλάσμα μέσα στις, αποσχισμένες από τον πλανήτη Γη εδώ και πολύ καιρό, αλτζχαϊμεριές που κάνει ταινίες κάθε χρόνο. Πριν τα ταξίδια σε κόσμους και κοσμάρες, το πλάσμα δε βρέθηκε στο Kodak Theatre στις αρχές της χρονιάς, αφού οι Weinsteins εκτέλεσαν εν ψυχρώ την υποψηφιότητά της για το Nine (2009) βάζοντάς τη σε κατηγορία Α' ρόλου, αλλά εμφανίστηκε στο Funny or Die να κάνει πλάκα με την εξωτικά κοσμοπολίτικη εικόνα της στην Αμερική, απρόσμενα για όσους αγνοούν ότι ήταν υπεύθυνη για περίπου τα μισά από τα πολλά εκατομμύρια εισιτήρια του Taxi (1998) και του Taxi 2 (2000).

Marion Cotillard, Interview Magazine August 2010, Photo 02


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τo Nine ήταν βέβαια αβυσσαλέο, αλλά η Marion σίγουρα άξιζε μια υποψηφιότητα, αν όχι τιποτάλλο για το κουράγιο και τον επαγγελματισμό που τονίζει και καθένας που συνεργάζεται μαζί της. Σίγουρα ήταν και ότι άξιζε στη ταινία (άντε και λίγο η Fergie), σίγουρα αυτό βοήθησε τους Weinsteins να αγοράσουν ότι αγόρασαν από υποψηφιότητες και βραβεία, το ότι σμπρώχτηκε η Penélope Cruz στη κατηγορία του Β' γυναικείου ήταν ατιμία. Η Marion δεν είχε προφανώς καμία ελπίδα στη κατηγορία του Α' γυναικείου στα Όσκαρ, με πατάτα ταινία και δεύτερο ουσιαστικά ρόλο.

  2. Unknown said

    Φοβερή γυναίκα και ηθοποιός η Cotillard.Eίμαι μεγάλος θαυμαστής της και περιμένω να την δω στο Inception.Άκουσα ότι είναι φοβερή ταινία.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.