Piranha 3D: For Your Consideration

Δες/Κρύψε το trailer

Πιο συνειδητοποιημένο από όλη τη σαβούρα που βγαίνει το σαββατοκύριακο στην Αμερική είναι το Piranha 3D (2010), και το αποδεικνύει αυτoπροτεινόμενο για Oscar® σε όλες τις κατηγορίες πριν καν ανοίξει, με σχετικό φιλμάκι στο Funny or Die, μάλλον με το μοναδικό τρόπο σμπρωξίματος που δεν είχαν δοκιμάσει ακόμα οι Weinsteins για τη παραγωγή τους.

Οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων της ταινίας περιλαμβάνουν και τις λιγότερο γνωστές, το "καλύτερο παπάρι που καταπίνεται και φτύνεται, σε 3D" ή τη "καλύτερη μάχη οπλισμένων τζετ σκι σε ταινία σχετική με πιράνχα", όπως αναφέρει ο Adam Scott σε μια μακριά παράθεση πάρα πολύ λογικών επιχειρημάτων από τους πρωταγωνιστές του φιλμ. Και από τις τυπικά "πρωταγωνίστριες" βεβαίως βεβαίως, τη Kelly Brook που ανακύρηξε τον Αύγουστο "μήνα χωρίς ρούχα" μετά από χρόνια που τα πέρασε κάπως ντυμένη, και τη Riley Steele που γέμιζε από νωρίτερα τις σελίδες των Wild Wild Girls με τον αέρα της εμπειρίας στο επάγγελμα. Το thewilwildgirls.com, παρά τις προσπάθειες της Dimension, δεν έφτασε ποτέ φυσικά σε virality τη στιγμή που η Riley τρίβει τη μυτούλα της ανάμεσα στα βυζιά της Kelly σε τρεις διαστάσεις, στιγμή που οι "paparazzi" απαθανάτισαν από τα γυρίσματα ακόμα και ανέβηκε μάλλον και στο τελευταίο blog του πλανήτη. Σε όλη τη διάρκεια της προώθησης, και σε όλη την ιστορία των φυτεμένων από τα στούντιο διαρροών, ρεκόρ στησίματος έκανε πάντως η ψευτοδιαρροή του ψευτοκουνημένα ψευτοαντιγραμμένου 9λεπτου που η Dimension ψευτοσκόπευε να δείξει στη Comicon τον Ιούλιο αλλά της το ψευτοέκοψαν. Το 9λεπτο σίγουρα έπεισε και τον τελευταίο για την ανυπαρξία επιπέδου στη ταινία, περισσότερο και από τον τίτλο που θα 'πρεπε να τον διαβάζεις σα Piranhas in a Lake in Spring Break, και αυτό που απομένει είναι πια να μετρηθούν οι συγκινημένοι, με τις προβλέψεις να κινούνται ανάμεσα στα 10 και τα 20 εκατομμύρια δολάρια (αρχικών) εισπράξεων. Ο Alexandre Aja, που σκηνοθέτησε το φιλμ με πλήρη επίγνωση της ιστορικής στιγμής στην καλτιά όπως θα έχεις συμπεράνει, μένει γενικά σιωπηλός τον τελευταίο καιρό, πιο πιθανά γιατί έχει άλλες υποχρεώσεις μιας και η έξοδος ήταν προγραμματισμένη για το Μάρτη (και υποχώρησε μπροστά στο Kick-Ass (2010)), αλλά οι υπόλοιποι, με πρώτο τον Eli Roth που πέρασε για να βρέχει τα μπλουζάκια των λυσσάρων, τονίζουν πως το φιλμ σχεδιάστηκε και φωτογραφήθηκε με την τρελή αρπαχτή μετατροπή σε S3D υπόψη.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Στην Αμερική η ταινία δε κάνει δημοσιογραφικές. Από την Αγγλία, το πρώτο review, στη News of the World αποκαλύπτει τεράστια ποιότητα στο trash:

    PIRANHA 3D is a disgusting piece of sleazy trash aimed at the type of banana-peeling, bum-picking morons who live a house with bars on the front and a tyre swing in the corner.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.