Ra.One (2011): T.One ft. G.One

Ra.One - Trailer.One

Η ταινία που θα ξανασπάσει λέει τα χιλιοσπασμένα ρεκόρ του Bollywood αυτό το ντιβάλι, ξαναέκανε επίσημα αποκαλυπτήρια σήμερα μέσα σε παροξυσμό δημοσιευμάτων σε ζαλισμένα Αγγλικά, τυπικά για να επισκιάσει την απονομή των βραβείων της ινδικής ομοσπονδίας κρίκετ, ένα event που ο πλανήτης περίμενε με κομμένη την ανάσα, αλλά ουσιαστικά για να συναγωνιστεί το τετρασδιάστατο awesomeness του Spy Kids 4 (2011), που εδώ και κάποιες ώρες ανταγωνίζεται μέχρι και τις Braziliebers στα tweets.

Όπως σου ξέφυγε στον πηχυαίο τίτλο, η ταινία λέγεται Ra.One (2011), και παρουσιάζει, στα φωνητικά προφανώς, και τον G.One, σε κάτι που έχει να κάνει γενικότερα με τους κινδύνους του αυνανισμού, αν κρίνεις από το tagline που πέφτει με την ησυχία του στο σκοτάδι στη διάρκεια του trailer, αναρωτώμενο τι θα γίνονταν αν κάτι που το παίζεις, προφανώς συχνά, άρχιζε να παίζει με τη ζωή σου. Στη συνέχεια βλέπεις μια γυναίκα κι ένα κοριτσάκι μέσα από μια μεγάλη τρύπα, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό που το παίζεις εγκυμονεί και σοβαρότερους κινδύνους από τη τύφλωση άμα δε το παίζεις μόνος σου. Κάπου εκεί τελειώνει απότομα το επιμορφωτικό μεν ανακοινωτικό δε trailer, για περισσότερα σε παραπέμπει εμπρεπώς στη διεύθυνση erosentertainment.com, και για να μη κουράζεσαι, οι Μάζες κάνανε για λογαριασμό σου το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, και ανακάλυψαν πως ως συνήθως πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση, το site δε πουλάει καν προφυλακτικά, άσε αυτά τα ενισχυμένα με το μπλε μαγικό χαπάκι που ήλπιζες, πρόκειται απλά για μια ακόμα μπολιγουντιά, κολιγουντιά ακριβέστερα μιας και έρχεται από το Ταμίλ (και όχι το Χίντι) κομμάτι της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, με ατραξιόν τον Shah Rukh Khan και τη πρόσφατη, ελέω Endhiran (2010), ψύχωση των μελαμψών μουστακαλήδων χορευταράδων με τα (ηγούμενα πολύχρωμων μπαλέτων φυσικά) ανθρωπόμορφα ρομπότ. Ο γνωστός και στον υπόλοιπο πλανήτη διασκεδαστικός θρύλος της βιομηχανίας λέει πως ο S. Shankar είχε πάει στον SRK για να πρωταγωνιστήσει στο Ρομπότ, τα σπάσανε λόγω.. δημιουργικών διαφορών, ο Shah Rukh προτίμησε να κάνει τη δική του απίθανη παπάρα όσο το αντίπαλο project μάζευε κρόρ τις ρούπιες, και τώρα τη σερβίρει σε τρελοχωριάτικη καμπάνια διαρκείας, για όσο γίνεται μεγαλύτερη εισπρακτική επίδοση. Για κερασάκι στο project ακούγονταν διάφορα περισσότερο ή λιγότερο σεβαστά ονόματα του πλανήτη, από Jackie Chan μέχρι Hans Zimmer, τελικά προέκυψε Akon και Chammak Challo για να 'χεις να κουνιέσαι αναλόγως το καλοκαίρι και στα ελληνικά νησιά.



3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η παραγωγή είχε κυκλοφορήσει και teaser, και το trailer μπορεί να είναι και trailer για το trailer, που να βγάλεις άκρη με τις χειρότερες και από τις γιαπωνέζικες παλαβομάρες των Ινδών. Όπως λέει και ο Todd στο Twitch, η παραγωή κάνει από πέρσι αποκαλυπτηριακά πάρτι σε κάθε ευκαιρία, δε ξέρω τι ακριβώς αφορμή είχε σήμερα, κάτι σε σχέση με κρίκετ πολύ πιθανά πάντως, γι' αυτό το κοτσάρισα και στο θέμα. Η ιστορία πάντως φανερά φέρνει αντιμέτωπα δυο ρομπότ, μέχρι να σχηματιστεί το δεύτερο, το Ra.One, και να αντιμετωπίσει το Shah.Rukh.Khan.One σε πολλαπλά καταστροφικούς άγριους μπολιγουντοχορούς, θα χρειαστούν πολλά trailer ακόμα σίγουρα. Σκέψου ότι ξεκινάει να σχηματίζεται από το χέρι, και θα χρειαστεί τουλάχιστο δυο ποδάρια.

  2. cheaptalk said

    Δε νομίζω να έχει και καμιά σημασία στο τσάμακ τσάλο, αλλά η παραγωγή φαίνεται τελικά να είναι χιντι-ανή και όχι ταμιλ-ιανή (σα το Ρομπότ), αν όχι τιποτάλλο Hindi λέει η Wikipedia.

    Τέτοιες.. υπερπαραγωγές βγαίνουν σε πολλές φορμές της ινδικής γλώσσας και σε όλη τη χώρα έτσι κι αλλιώς, κάτι ρεπορτάζ λέγανε ότι το Ra.One θα βγει σε "Tamil, Hindi and Telugu", και σύμφωνα με τα μεγέθη κάθε διαλέκτου αυτό πάει σαν "Κυπριακά, Ελληνικά και Ροδίτικα", συνήθως δε τα γράφεις με αυτή τη σειρά άμα η παραγωγή δεν είναι κυπριακή, κάπως έτσι τα μπέρδεψα.

  3. cheaptalk said

    Η κόπια του τραγουδιού στο YouTube (στην οποία δείχνει το λινκ στο θέμα), έχει πια αφαιρεθεί. Και ο Khan.One στεναχωρήθηκε πολύ λέει για τη διαρροή, και έχει την IP σου και θα ρθει να σε πλακώσει στις βεργιές όσο του τραγουδάς μπι μάι τσάμακ τσάαλοοο.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.