Βυζιά και κώλοι βουλιάζουν (σ)τις Κάνες



Η Kirsten Dunst είναι εκεί για να σπρώξει τη Marie Antoinette (2006), και έδειξε ότι δίκιο είχα που 'λεγα ότι το κωλαράκι του τρέιλερ είναι (κατα)δικό της. Η Halle Berry πέρασε για τη πρεμιέρα του X-Men: Η Τελική Αναμέτρηση (2006), και έδειξε ότι όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνουν τα μπαλκόνια. Η Liz Hurley δε ξέρω τι πήγε να κάνει, και έδειξε ότι όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνουν οι ρυτίδες. Πάντως και με μπαλκόνια και γυμναστήρια έχει πάαρα πολύ καλή σχέση. I can see that! που θα 'λεγε κι ο Groo.

Κατά τα άλλα, ο Lou Ye γέμισε τη Croisette με κουτσομπολιά και κινέζους κατασκόπους με τη νέα του ταινία Yiheyuan / Καλοκαιρινό Παλάτι (2006), που δοκιμάζει τα όρια της λογοκρισίας στη χώρα του. Και οι Weinsteins ανακοίνωσαν μια νέα label, τη Dragon Dynasty, για να διανέμουν ασιατικές ταινίες. Και για να πείσουν ότι δε θα τις σκατώσουν, όπως κάναν αντίστοιχα στη Miramax, πήραν σύμβουλο τον Tarantino.


Previously on Movies for the Masses: Η Fergie βυθίζει (και) το Grind House?

3 Responses so far.

  1. axilleask said

    HARD ROCK HALELLUJIAH :P

  2. verbal said

    Ήταν όλοι εκεί. Μέχρι κι η Τάρα Ρηντ πήγε. Μόνο ο Μπραντ δεν τα κατάφερε, που κυνηγάει πελαργούς στσι ζούγκλες τσι Ναμίμπιας.

  3. cheaptalk said

    Οι φωτογραφήσεις της Λιζ συνεχίζονται. Για μια καλύτερη άποψη του τι είδε ο Groo, ρίξε βυζοβλεφάρισμα 1 και βυζοφλεφάρισμα 2.

    Και για να πάρεις μια ιδέα από το τι έβλεπε ο Χιου το πρωί, δες και την άλλη όψη

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.