Τα βυζιά της Salma Hayek προωθούν την Ugly Betty


Δες/Κρύψε την εμφάνιση των βυζιών στο show

Όλο και συχνότερα εμφανίζονται τελευταία τα βυζιά της Salma Hayek, στα πλαίσια της προώθησης της Ugly Betty που παίζει στο ABC από τα τέλη του Σεπτέμβρη. Η σειρά είναι βασισμένη σε μια αντίστοιχη κολομβιανή ιστορία μιας (το μάντεψες) άσχημης που τη λένε Μπέτι και, πέρα από την εμφάνιση και την άνεση, έχει ιδιαίτερα πολλά κοινά σημεία με την πλοκή του Διαόλου με τα Πράντα (2006). Πρωταγωνιστεί η America Ferrera που την είχαν πάρει για να μη χωράει στα παντελόνια της και στο Real Women Have Curves (2002) και στη The Sisterhood of the Traveling Pants (2005). Τα βυζιά της Σάλμα κάνουν τη παραγωγή, και εμφανίζονται ενίοτε στη μικρή (γι αυτά) οθόνη.


Previously on Movies for the Masses: Η Eva Green ραγίζει καρδιές

5 Responses so far.

  1. ShoppingTherapy said

    Η σειρά είναι πολύ καλή! Ο πιλότος μπορεί να είναι ντεβιλοπράντας, αλλά στη συνέχεια τα επεισόδια εξελίσσονται με πολύ fun! Και παίζει και ο ultra cute Eric Mabius!

  2. mentwras said

    Thanks cheaplog...
    Δεν της απένειμα τζάμπα το βραβείο καλύτερου cineματικού βυζιού στην ιστορία του πλανήτη μας...

  3. Unique Fish said

    Σε συγχαίρω για το πάθος σου με τα υπέροχα ζεύγη που μας βάζεις φωτό (βλέπε και προηγούμενο ποστ με τα βυζιά της Μπελούτσι!). Κάνεις κλικ και ανοίγει η καρδιά σου ρε παιδί μου :)

    BTW, πρόσφατα σ' ένα βιβλιοπωλείο φυλλομέτρησα το "The Big Book of Breasts". Καλό Xmas δωράκι

  4. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το χτεσινό Variety η Σάλμα ετοιμάζει και άλλη σειρά για τη Fox, "εμπνευσμένη" από το Gray's Anatomy. Θα πήξουμε στο βυζόμπαλο :D

  5. cheaptalk said

    Μετά τη γέννα της και το χωρισμό της, η Salma Hayek φαίνεται να έχει αφιερώσει τη ζωή της στο μέλλον του πλανήτη, και αυτή τη περίοδο γυρνάει την Ευρώπη προωθώντας τα αντιτετανικά εμβόλια των Pampers σε συνεργασία με τη UNICEF, τον θηλασμό τουλάχιστο μέχρι τα σαράντα (χρόνια, του παιδιού), και τις (πιθανά άσχημες) πολυφυλετικές οικογένειες στις τηλεοπτικές σειρές. Έτσι μετά τη Γενεύη όπου μίλησε για τα λεφτά που της δίνει η Procter & Gamble, και το Λονδίνο όπου εξήγησε ότι δεν είναι Λεσβία, εμφανίστηκε και στη γερμανική τηλεόραση, όπου έχασε ένα στοίχημα λέει και βγήκε με τη παραδοσιακή βαυαρική βυζοστολή. Τη στολή μελέτησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Karl Lagerfeld από κοντά και ολόκληρος ο πλανήτης από το δίκτυο (ένας παλιός γνωστός έχει και το βίντεο), ενώ αναμένεται και εμφάνιση στον Λαζόπουλο με θεατρική φορεσιά Λασκαρίνας.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.