Hannibal Rising (2007): Ανεπίσημο trailer


Δες/Κρύψε το γερμανικό teaser

Μετά το teaser που βγήκε στη σελίδα της γερμανικής διανομής πριν μερικές μέρες, κυκλοφόρησε ανεπίσημα το σαββατοκύριακο στο δίκτυο και το trailer του 5ου φιλμ με ήρωα τον γκουρμέ ψυχίατρο Dr. Hannibal Lecter.

Ο Anthony Hopkins φυσικά μόνο κατάκοιτο με αρθριτικά μπορεί να τον παίζει (τον ρόλο) όπως είχε ήδη φανεί από το Red Dragon (2002). Έτσι επιστρατεύτηκε ο Gaspard Ulliel των Ατέλειωτων Αρραβώνων (2004) να ενσαρκώσει τον Χανίβαλο νεαρό. Και ρίξαν στη συνταγή και τη Gong Li να κάνει τη θεία θεία και να δικαιολογηθεί κάπως η μάσκα της αφίσας ως απωανατολίτικης καταγωγής. Με άλλα λόγια, αφού δεν υπάρχει ο γνωστός Dr. Lecter να κόψει τα εισιτήρια, παίρνει τη θέση του μια.. μάσκα που να του μοιάζει (αν κι εμένα μου μοιάζει σα γραφικό Αμίγκας του '80) και δικαιολογείται σεναριακά ως ο.. τρόπος των Σαμουράι. Επιπλέον μυρωδιά αρπαχτής αναδύει και το βιβλίο του Thomas Harris που γράφτηκε μαζί με το σενάριο από τον ίδιο και κυκλοφόρησε στις 5 του μήνα (ταυτόχρονα με την έναρξη του promotion της ταινίας). Πάντως οι ΝτεΛαουρέντηδες μας έχουν συνηθίσει σε ένα κάποιο επίπεδο στη παραγωγή μέχρι τώρα, και ίσως να φανεί καλύτερα και στο trailer τη Παρασκευή όταν και θα σταματήσει να χοροπηδάει αφού θα βάλουμε το επίσημο που βγαίνει μαζί με κόπιες του Home of the Brave (2006).


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τελικά αυτό που κυκλοφόρησε τη Παρασκευή ήταν το teaser στα αγγλικά, στο IGN. Οπότε, άγνωστο για πόσο καιρό ακόμα, μένει το τρέμουλο στο βίντεο (που όσο να 'ναι δίνει και μια.. άλλη ατμόσφαιρα).

  2. cheaptalk said

    Με την ταινία να ανοίγει την άλλη βδομάδα, προφανώς περιμένοντας ικανοποιητικούς για τη παραγωγή θεατές, ο De Laurentiis είπε στο MTV (via ComingSoon) ότι σκοπεύει να κάνει και συνέχειες του νεαρού Χανίβαλου. Γκντουπ.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.