Transformers (2007): Εκρηκτικό teaser


Άρχισε να κυκλοφορεί, πρώτα στο γαλλικό και μετά στο βρετανικό Yahoo! το δεύτερο teaser για τους κινηματογραφικούς Transformers (2007), μετά το πρώτο του καλοκαιριού που ήταν απλά μια αναγγελία-σπίθα για την έκρηξη promo υλικού στο δίκτυο. Στην αμερικάνικη σελίδα μετράνε ακόμα 6 και βάλε ώρες για να το βγάλουν, και αλλεπάλληλες εκρήξεις προκαλούνται σε όλα τα φόρα από όσους δε μπορούν να δουν το full screen (ή ακόμα και το μικροσκοπικό) βίντεο από ευρωπαϊκά σερβιρίσματα.

Update: Το trailer βγήκε live, με ψηλές αναλύσεις και συγκεκριμένη ημερομηνία ανοίγματος (που έλειπε απ' τις "διεθνείς" εκδοχές), και στη πιο επίσημη από τις επίσημες σελίδες διανομής του, ενώ ταυτόχρονα ανανεώθηκε και η επίσημη σελίδα της ταινίας που προωθεί. Μέσα σε όλη αυτή την επισημότητα σταμάτησαν τα παράπονα για το βίντεο και άρχισαν, επίσημα, για το περιεχόμενό του. Με πιο φωνακλάδες τους φανατικούς της G1 (βλ. τη πρώτη και πιο χοντροκομμένη γενιά αυτοκινητο-ρομπότ που βγήκε στα 80s) και όσους κοιτάνε πίσω και βλέπουν ότι ο Michael Bay έχει καμιά δεκαριά χρόνια να κάνει καμιά ταινία της προκοπής. Πάντως το teaser είναι εντυπωσιακό, ειδικά σε σχέση με τα μισοτελειωμένα που έχουν γίνει η νόρμα πια. Και ειδικότερα αν ισχύει αυτό που γράφει ο σκηνοθέτης στο blog του, και φαίνεται να 'ναι αλήθεια σύμφωνα με τα σενάρια (και εννοώ σενάρια όχι σενάρια) που κυκλοφορούν στο δίκτυο εδώ και μήνες. Πως δηλαδή τις πιο επικές σκηνές τις κράτησαν γι' αργότερα αφού σκοπός, που πέτυχαν σίγουρα, ήταν να δείξουν ότι δε θέλουν να έχουν καμιά σχέση με ηλίθια παιχνιδο-φιλμ. Όπως και να 'χει το βιντεάκι τις αναφορές του στο δεύτερο Jurassic Park από τη μια (ο Steven Spielberg είναι στη παραγωγή) και το.. Μικρό μου Πόνι απ' την άλλη, τις έχει στο τέλος που ο Ironhide βγαίνει απ' τη πισίνα στη πρωτο-μορφή του ψάχνοντας να βρει κανά Fiat 127 να του πιει τη βενζίνη το αντιγράψει.


7 Responses so far.

  1. Anonymous said

    molis viasan to paidi pou imoun kapote...

  2. Anonymous said

    i antidrasi mou:
    http://spaceghostno.ytmnd.com/

  3. cheaptalk said

    Άσχετο, αλλά μόλις βγήκε και το teaser του Ocean's 13 (2007) στο άθλιο Moviefone. Αν καταφέρει κανένας να το δει.. ας μας γράψει.

  4. cheaptalk said

    Το Moviefone έβαλε και "x-large" έκδοση των Δεκατριών και πέρασα και καλύτερη έκδοση του βίντεο των Τρανσφόρμερς, αλλά το κείμενο στο θέμα μένει όπως είναι προς το παρόν.

  5. cheaptalk said

    Ενημέρωσα και το κείμενο αλλά τα περισσότερα τα κράτησα κι εγώ για το trailer και βλέπουμε :p

  6. verbal said

    περίμενα να το πει ο finch αυτό, αλλά μιας και δεν έχει ξεμυτήσει ακόμα, πολύ περίεργους ήχους έχει αυτό το τρέουλο.

  7. verbal said

    Για να μην ξεχνιόμαστε, κυκλοφόρησαν σήμερα δηλωσούλες για το πόσο υπεργαμάτα έντονο θα είναι το Transformers, και πόσο νευροτσαλακωτικό θα'ναι αυτό το movie for the masses που κινδύνεψε να χαρακτηριστεί restricted, επειδή, λέει, έχει πολύ σασπένς. Κάποιος προσπαθεί να φουσκώσει τα παντελόνια του μου φαίνεται.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.