The Brothers Solomon (2007): Οικογενειακό trailer


Κάτι ανάμεσα στον Παρθένο Ετών 40 (2005) και τη Γκαστρωμένη (2007) ακούγεται και φαίνεται η νέα προσπάθεια του Bob Odenkirk να πείσει ότι η εφευρετικότητά του δε περιορίζεται σε σκετσάκια που μέχρι να κατουρηθείς από το ένα έχει τελειώσει και το άλλο. Τo κυπελάκι που προσπαθεί να μαζέψει λίγη από τη άφθονη μαγική χρυσόσκονη με την οποία ραντίζει ο Judd Apatow τις κωμωδίες του και κάθε project με παρουσία του στους τίτλους τέλους, έχει χρεωθεί αυτή τη φορά σε έναν ακόμα κωμωδιάνθρωπο, τον Will Forte στο σενάριο και τον δεύτερο πρώτο ρόλο.

Ο Dark Tyler του US TV προκλήθηκε σε ένα ακόμα instant reaction μετά από αυτό του για το νέο πρόσωπο του ΣΙΝΕΜΑ και απάντησε μετά από δυο μέρες μελέτης.
Γιατί να περιμένουμε πώς και πώς τους Brothers Solomon του Bob Odenkirk? Ούτε μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το νέο πόνημα του δημιουργού της αποτυχίας Let's Go to Prison (2006), κι ούτε θέλουμε κι άλλο από το παιδιαστικό χιούμορ του σεναριογράφου (και πρωταγωνιστή) Will Forte, το οποίο μπορεί να είναι ό,τι πρέπει για τα σκετσάκια του Saturday Night Live αλλά δύσκολα θα στηρίξει αφήγηση. Όχι, ο λόγος είναι ένας, λέγεται Will Arnett και είναι ο επόμενος κωμικός superstar.

Συμπρωταγωνιστής του ιδιοφυώς αυτοαναφορικού Arrested Development, ο Αrnett κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από το πιο παλαβό και ταλαντούχο καστ που είχε ποτέ αμερικάνικη κωμική σειρά (και μην ακούσω καμιά χαζομάρα). Στο ρόλο του επίπονα ανίδεου Gob, ανήγαγε σε επιστήμη την παράδοση της οποιασδήποτε παράλογης ατάκας με ένα αγελαδίσια ανέκφραστο πρόσωπο και μια σοβαρή, τραχειά φωνή που θα ζήλευε κι ο Alec Baldwin. Η σειρά έκλεισε το δοξασμένο κύκλο της πέρσι το χειμώνα, και ο Will Arnett έχει ήδη προλάβει να συμμετάσχει σε καμιά δεκαριά ταινίες από τότε, με άλλη μισή ντουζίνα να βρίσκεται στα σκαριά.

Aυτές τις μέρες στην Αμερική τον απολαμβάνουν απέναντι στον Will Ferrell στο Blades of Glory (2007) που σπάει ταμεία εκεί, (με μια ακόμα επικείμενη sports-themed συνεργασία τους, το Semi-Pro (2008), να γυρίζεται αυτό τον καιρό) και είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να καταφέρει να βρει τον δικό του 40χρονο παρθένο. Ως ένας εκ των αδερφών Solomon, o Arnett παίρνει μια πρώτη ευκαιρία για το μεγάλο του άνοιγμα αλλά θα πρέπει να μάθει να απαιτεί περισσότερα από τον εαυτό του. Το τρέιλερ επιβεβαιώνει αυτό που έτσι κι αλλιώς φοβόμουν, ότι το υλικό θα είναι κάπως αδύναμο αλλά η παρουσία του ξεκαρδιστικού πρωταγωνιστή θα κάνει την όλη διαδικασία αρκετά πιο διασκεδαστική από όσο μάλλον της αξίζει. Γι'αυτό κι εγώ θα είμαι εκεί, αλλά για το ευρύ κοινό κάπως χλωμό το κόβω. Ο Arnett θα πρέπει μάλλον να δοκιμάσει ξανά, εκτός κι αν η -εντονότατη, εσχάτως- τάση του κοινού να επιβραβεύει με ένα σκασμό εισιτήρια όλες τις μετριότητες, συνεχιστεί μέχρι μετά το καλοκαίρι.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε το σαββατοκύριακο στην σελίδα για το φιλμ, και στο MySpace.


No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.