Knocked Up (2007): Baby trailer

Δες/Κρύψε το αλογόκριτο teaser

Η ιστορία είναι τόσο εφιαλτική όσο και ενός 40 Year Old Virgin (2005). Μόνο που αντί μια μέρα να ξυπνάς το πρωί με τον πρώτο σου μεγάλο και μοναδικό έρωτα (τη Χουφταλία) και να 'χεις σαρανταρήσει, είσαι από αυτούς που τον ξόρκισαν με σκόρδα αγιόνερο και ένα ποτάμι βότκα κάθε βράδυ τον εφιάλτη. Αλλά πάλι τη πάτησες.

Ο Judd Apatow, με το μαγικό πενάκι που κάνει ανθρώπινο τον κάθε απροσάρμοστο και τις πιο ακλισεδιάριστες mainstream κωμωδίες του νέου αιώνα (γιατί και οι αιώνες αλλάζουν όπως ξέρεις), πιάνει αυτή τη φορά την τυχαία.. γονιμοποίηση μέσα σε εξελιγμένα ήθη. Αλλά, απ' ότι φαίνεται, με το παλιό καλό αποτέλεσμα. Ε και τι άλλο αποτέλεσμα να περιμένεις δηλαδή, αφού τα μικρά κλαψιάρικα ανθρωπάκια δε τα 'φερνε ποτέ ο πελαργός και η υπευθυνότητα θα σου χτυπήσει κάποια στιγμή τη πόρτα αν δε φροντίζεις να δίνεις άλλη διεύθυνση (κανενός σαραντάρη παρθένου ας πούμε).

Η προώθηση του φιλμ, που ανέβασε ταχύτητα από τη Παρασκευή (με επίσημη σελίδα και τα σχετικά), δεν αρκείται στο να κατατρομάξει μόνο το αντρικό κοινό. Ένα απ' τα τρία πρόμο πόστερ που κυκλοφόρησαν στέκεται στο κεφάλι του Seth Rogen, που έχει όλες τις προοπτικές να γίνει πιο συμπαθής κι απ' τον Steve Carell, κάτω απ' τη διακριτική ερώτηση "what if this guy got you pregnant". Οι πρώτες αναφορές από τα test screenings επιβεβαιώνουν ενθουσιώδη υποδοχή, πολλά περάσματα θα γίνουν από guests που υποδύονται τον εαυτό τους ή περίπου (ανάμεσά τους και ο προηγούμενος πρωταγωνιστής του σκηνοθέτη), το φιλμ θα 'ναι πάλι R-rated (βλ. ανήλικοι μόνο με συνοδεία) και υπόσχεται σκηνές γέννησης πιο.. φυσικές κι από μουνάκι με δόντια, και ότι άλλο μπορείς να δεις και μόνος σου το βλέπεις και μόνος σου. Στο τρέιλερ δε φαίνεται και πολύ το υποκριτικό μέγεθος της Katherine Heigl, αλλά είναι κι αυτό γνωστό.


Previously on Movies for the Masses: Aqua Teen Hunger Force (2007): Ενήλικο trailer

4 Responses so far.

  1. vague tourist said

    WOW! She said the "f" word! At the trailer!!!

  2. cheaptalk said

    Α ναι ξέχασα να το πω αυτή τη φορά, αλλά είναι γνωστό ότι για να βλέπω τα ακατάλληλα για ανηλίκους τρέιλερ, χρησιμοποιώ τα στοιχεία μιας φίλης μου: Paris Hilton, 17 Φεβρουαρίου 1981, 90210

  3. cheaptalk said

    Το να πεις ενθουσιώδες το review του Variety για τη Γκαστρωμένη είναι απελπιστικά λίγο. Αφού προβλέπει ότι η νέα αντισυμβατική κωμωδία του Judd Apatow που ανοίγει 1 Ιούνη θα παίζει και το φθινόπωρο. Εποχή που όλοι θα τη βλέπουν για τρίτη τέταρτη φορά.

    Το ίδιο ενθουσιασμό μοιράζονται όλοι όσοι την είδαν στη χτεσινή προβολή στο φετινό SXSW (και αναμενόμενα ίσως για το αντίστοιχα όλο και πιο edgy προφίλ του φεστιβάλ). Και ακόμα περισσότεροι, χωρίς να είναι τίποτα που δεν είπαμε ήδη.

  4. cheaptalk said

    Η Γκαστρωμένη που αντιμετωπίζει το θέμα ενήλικα αλλά πολύ πιο παλιομοδίτικα από πρόσφατους Χρυσούς Φοίνικες, ήταν το success story του Σαββατοκύριακου στις Πολιτείες όπως είχαμε πει.. πριν τέσσερις μήνες. Με 57% γυναικείο κοινό και καλό word of mouth πάει για πολλά περισσότερα από τα $30 εκατομμύρια του κόστους της, έχοντας κόψει $29,2 ήδη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. H Universal είχε κόψει τσεκ για ένα εκατομμύριο μπόνους στον Judd Apatow πριν καν τη φέρει να ρίχνει σκόνη στη Disney σε πολλές περιοχές. Οι Πειρατές της τελευταίας ψιλοναυάγησαν τη δεύτερη βδομάδα πλοήγησής τους στα αμερικάνικα ταμεία με πτώση τουλάχιστο 62%, αν και στον υπόλοιπο κόσμο γαντζώθηκαν κοντά στο -40%.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.