Live Free or Die Hard (2007): Υπερεκρηκτικό trailer

Δες/Κρύψε το international trailer

Κυκλοφόρησαν τα ξημερώματα, συντονισμένα, το trailer του Live Free or Die Hard (2007) στο Yahoo! Movies και του Die Hard 4.0 (2007) στη Fox International. Ίδια ταινία, άλλο όνομα, άλλα τρέιλερ και πάει λέγοντας, όπως είχαμε δει ήδη από το teaser. Αυτό θα πει να πουλάς σε διεθνή αγορά. Να πουλάς τις ίδιες απιθανοαπίθανες σκηνές που δεν ήταν και εμπορικό σου σήμα μέχρι τώρα, οπότε να χρειάζεται να θολώσεις λίγο τα νερά δηλαδή.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Μετά τον γύρο διαδιχτυακού μπαζ που έφερε το τρέιλερ και είχε αρχίσει σιγά σιγά να πέφτει, νέες ατελείωτες συζητήσεις όπου όλοι.. συμφωνούν, ξεκίνησε το χτεσινό θέμα της παρέας των κρύων νέων με αφορμή τις δηλώσεις του Bruce Willis στο Vanity Fair για (πιθανό) PG-13 rating του Die Hard 4.0. Αυτό σημαίνει ότι οι trademarked χριστοπαναγίες των προηγούμενων τριών ταινιών θα αντικατασταθούν από "Yipee-ki-yay, παλιοχάκερς" όπως είχε προβλέψει ο verbal εδώ και καιρό στο Προσεχώς.

    Αυτά στην Αμερική, αφού εδώ είναι Ελλάδα και εκτός από άλλο τίτλο το πιο πιθανό είναι να δούμε και άλλη ταινία. Άλλωστε και οι σκηνές "σεξ" του Σάκη στο Alter Ego κατάλληλες για όλες τις θαυμάστριές του είναι λέει, και οι Μάσες με τη γνωστή αδυναμία στα πιπίνια δεν αμφιβάλλουν καθόλου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.