John Rambo (2008): Production trailer

Δες/Κρύψε το semi-official teaser

Βγήκε πριν καναδυό ώρες στο AICN, γονατίζοντας το site, το footage με το οποίο ο Stallone πήγε στις Κάνες για να προωθήσει το τελευταίο του (και μάλλον τελευταίο του) Rambo.

Το αν πήρε μαζί και τα τσουβάλια με ορμόνες που κουβαλάει μαζί του τελευταία, δεν είναι ακόμα γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι μετά την πολύ καλή διαφήμιση που έκανε στο Jintropin, με αποτέλεσμα όλα τα παπούδια στην Αυστραλία να θέλουν να γίνουν βοϊδοκρεατοβουνά, οι περισσότεροι θα ψάχνουν ήδη σταλονίνη στις γωνιές των χασάπικων της Croisette. Άρα μπορείς να δεις το βίντεο και όλο το θόρυβο που θα ακολουθήσει μέχρι τον Μάιο του 2008, μήνα συμπλήρωσης 20 χρόνων από το Rambo ΙΙΙ (1988) και σχεδιαζόμενης εξόδου του αποχαιρετισμού του στις αμερικάνικες αίθουσες, σα μια διαφήμιση για τη συνθετική ορμόνη. Τώρα ποιος θέλει να μοιάζει έτσι δε καταλαβαίνω, αλλά μην απορήσεις αν καλύτερος πελάτης αποδειχτεί ο Harrison Ford που θα κάνει κι αυτός reunion tour την ίδια περίοδο με τον τέταρτο, και ακατανόμαστο ακόμα, Indiana Jones.

Το υλικό είναι προφανώς από το στάδιο της παραγωγής, από αυτά που τρομάζουν (λες και χρειάζονταν) όσους δεν έχουν συνηθίσει τις σκηνές τους χωρίς φτιασίδια, και η ωμότητα με την οποία φαίνεται να το ντύνει ο σεναριογράφος- σκηνοθέτης- πρωταγωνιστής στα χνάρια της πετυχημένης συνταγής του Rocky Balboa (2006), το κάνει πιο αυθεντικά μπιμουβάτο και από τα ψεύτικα τρέιλερ του Grindhouse (2007) όπως λένε όλοι. Αυτό που λέει ο σεναριογράφος παύλα παύλα, είναι ότι οι ατελείωτες ώρες που δε χτύπαγε το τηλέφωνο πριν αναστηθεί εμπορικά πρόσφατα, τον κάναν να τη ψάξει πολύ την ιστορία. Για να βρει αφορμή για την τελευταία του.. αντιπολεμική σφαγή στον "απαίσιο, πολιτικό, κοινωνικό, θρησκευτικό πόλεμο στη Μπούρμα".


Previously on Movies for the Masses: Le Voyage du Ballon Rouge (2007): Un certain promo

12 Responses so far.

  1. verbal said

    WTF!! ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ!! Να δούμε τώρα τί έχει να πει ο John MacLane για τη δικιά του καταλληλότητα ο ξεπουλημένος...

  2. un certain plume said

    OMG! Ο Πητ Παπαδάκος!

  3. Άκης Καπράνος said

    To trailer με έψησε απίστευτα.
    Λέτε να δούμε επιτέλους ένα αληθινό b-movie και όχι μια κόπια γεννημένη μέσα στα Ταραντινοτροφεία; :p

  4. cheaptalk said

    Ερμμ να πάρω το σοβαρό ύφος μου και να πω, απευθυνόμενος έτσι γενικά σε όσους περνάνε πρώτη φορά από τις Μάζες, ότι όπως κατέγραψα (i.e. είναι κοινή γνώση) και στη κριτική του Rocky Balboa (2006), o Stallone έχει ξεπεράσει με αυτό την (όχι άδικη) καχυποψία, προκατάληψη, λοιδορία και γενικότερη αρνητική στάση των περισσότερων. Και αποκτήσει το δικαίωμα να θάψει με κάποια αξιοπρέπεια τους ήρωες της ζωής του, και πολλών άλλων καλώς ή κακώς. Από κει και πέρα, όπως είπε και ο Άκης Καπράνος πιο πάνω, και το συγκεκριμένο βίντεο έχει μια αυθεντική αίσθηση ωμής υπερβολής και ωμής.. ωμότητας. Και επιπλέον τα κότσια να να την έχει, σε μια συγκυρία που δε το ευνοεί καθόλου.

    Όλα απόψεις υπό αμφισβήτηση μεν και δεκτή και η πλάκα, αλλά μη μπλέκουμε και τα μπούτια μας. Όπως ας πούμε κρίνεις ξεχωριστά την εμφάνιση και τη πολιτική του Καραμανλή ή του Πάγκαλου και να τους λες χρεωκοπημένους επειδή δε χωράνε στη καρέκλα είναι το έσχατο μη επιχείρημα, έτσι και για να συμμετέχεις στη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα οφείλεις να σέβεσαι τους κανόνες που τη συντηρούν (ή να μη συμμετέχεις καθόλου προφανώς).

  5. cheaptalk said

    (Προφανώς έγινε μια ανταλλαγή σχολίων με ένα περαστικό από το θέμα, και τελικά αποσύρθηκαν όλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.)

  6. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το IGN, η Lionsgate θα ξεναγήσει τον Τζόνι Ράμπο στη Βόρεια Αμερική μετά την επιστροφή του από τη Μπούρμα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η εταιρεία το έχει βάλει στα προσεχώς της, κάτι που δε μπόρεσα να επιβεβαιώσω.

  7. cheaptalk said

    Η Lionsgate έδωσε, όπως είναι το trend τελευταία, στον πάντα έτοιμο συνεργάτη μας Press Release την επίσημη σύνοψη (μιας και η λεπτή περιπλοκότητά της δε γίνεται αντιληπτή στο τρέιλερ):

    In Thailand, a group of Christian aid workers recruit John Rambo to guide them up the Salween River to deliver medical supplies to the Karen tribe of neighboring Burma (aka Myanmar). When the missionaries fail to return, Rambo is persuaded to take a group of mercenaries back into the war-torn border region to find them. What follows is a descent into hell on earth.

  8. cheaptalk said

    Ενώ ο Stallone ξαναταξιδεύει στη Ταϊλάνδη λέει, φορτωμένος με βυτία αίμα κι άντερα για να γυρίσει επιπλέον σκηνές, και η Lionsgate ακόμα ψάχνει πότε θα βγάλει το αποτέλεσμα στις αίθουσες, έχοντάς το μετακινήσει (από Μάιο 2008) σε καλοκαίρι του 2008 και Δεκέμβριο του 2007 πιο πρόσφατα, ένα πιο επίσημο βίντεο που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και teaser αν είχε και τίποτα credits (αλλά ποιος τα χρειάζεται, ε?) έκανε break στο Break.com, για να συντηρήσει το παραλήρημα των φαν που πια εύχονται NC-17 rating και είναι πολύ πολύ περισσότεροι απ' όσο νομίζεις (μόνο στις Μάσες το production trailer έχει καμιά κατοστή χιλιάδες θεάσεις ενώ το καινούριο στο Break έχει φτάσει ήδη το μισό εκατομμύριο).

  9. cheaptalk said

    Ο Press Release έμαθε κατευθείαν από τη Lionsgate ότι η τελική απόφαση για την ημερομηνία εξόδου είναι.. προς το παρόν η 25η Ιανουαρίου. Αργός μήνας θεωρητικά, αλλά το trend πάει από φέτος για εξαφάνιση αυτού του είδους (των μηνών).

  10. cheaptalk said

    Άγνωστο για ποιο λόγο, ο >Artist formerly known as John Rambo θέλει πλέον να αποκαλείται John Rambotohellandback.

  11. cheaptalk said

    Ο Τζον Ράμποτουχελενμπακ δήλωσε στον Χάρη Αισιέν ότι όλα τα παιδάκια στο σχολείο τον κοροϊδεύουν για το επίθετό του και πάντα ήθελε να τον λένε Μπλάντι Μέρι ή Μπλάντ Ρίβερ ή κάτι τέτοιο. Μετά από κάποιες ώρες τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης, συμφιλιώθηκε με το πραγματικό του όνομα, Ράμπο Τζον Ράμπο. Αν και του ακούγεται σαν όνομα μακαρίτη, ενώ βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο.

  12. cheaptalk said

    Ο Ράμπο Τζον Ράμπο είναι πλέον γνωστός ως Ράμπο Σκέτο

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.