Rush Hour 3 (2007): Τραγελαφικό trailer


Όταν βρέχει ρίχνει κατακλυσμό την εποχή των μπλοκμπάστερ. Αυτή τη φορά ένα βυτίο νερό στο κεφάλι σου, αδειάζει το τρέιλερ του τρίτου Rush Hour. Αν κι αυτό είχε προαναγγελθεί για τη Παρασκευή του αραχνοχαμού, έσκασε μύτη, μυτούλα, στα κλιπάκια της (ολοκαίνουριας) κατηγορίας "καλύτερη καλοκαιρινή ταινία που δεν έχεις δει ακόμα" των φετινών MTV Movie Awards, που αναγγείλανε αργά χτες τις υποψηφιότητές τους.

Μέχρι να βρεις όλες τις κατηγορίες που είναι υποψήφιοι οι 300 και να τους χιλιοψηφίσεις, θα κοιτάξω να βρω και περισσότερα για το τελευταίο τρέιλερ σχετικά μεγάλης ταινίας του καλοκαιριού.


Previously on Movies for the Masses: Ratatouille (2007): 9λεπτο preview

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Επιδεικνύοντας αλάνθαστο ένστικτο επιβίωσης, οι Κινέζοι απαγόρευσαν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες της χώρας τους, επιβεβαιώνοντας εβδομάδες ψιθύρων που προφήτευαν ότι οι λογοκριτές θα την έβρισκαν θεμελιωδώς αντικινεζική.

    Η επίσημη αιτιολογία έχει να κάνει με εμπορικούς λόγους κι εκείνο το περίεργο σύστημα που επιτρέπει να βγαίνουν στη χώρα μονάχα 20 ξένες ταινίες το χρόνο (φαντάσου το αυτό και στην Ελλάδα: παράδεισος), αλλά η αλογόκριτη αναφορά σε οργανωμένο έγκλημα στην Κίνα, είναι που βρωμάει για πραγματικός λόγος.

  2. cheaptalk said

    Η μεγάλη καλοκαιρινή ταινία με το λιγότερο ενδιαφέρον για τις Μάσες, φανερά από το παρατημένο θέμα παρόλο που το τρέιλερ βγήκε σε HD και ακολούθησε και δεύτερο ενώ ο Ratner πήρε ολόκληρο αφιέρωμα από το Variety και άλλα δημοσιεύματα που εξαγρίωσαν τα διαδίχτυα και συνέχισε το τζέρτζελο μέχρι και με ιστορίες για πίπες από τραβεστί, δε κατάφερε, παρά τις προσπάθειες της New Line να φουσκώνει κάθε μέρα τα νούμερα, να περάσει τα $50 εκατομμύρια στο πρώτο της σαββατοκύριακο στις αμερικάνικες αίθουσες. Έμεινε στα 49, ποσό καμιά δεκαριά μύρια κάτω από τις προσδοκίες και στα ελάχιστα όρια (2/3) απόδοσης από συνέχεια (το δεύτερο φιλμ της σειράς είχε κόψει περίπου $80mil σε σημερινές τιμές).

    Πολύ χειρότερα τα πήγε το Stardust (2007) που έμεινε στα $9 εκατομμύρια, έχοντας κοστίσει $70. Πάτωμα που θυμίζει 80s παρά 00s που τρώνε τα παραμύθια το ένα μετά το άλλο, όμως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από το τρέιλερ ακόμα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.