Οι χρυσές σφαίρες της Maria Menounos στα Emmy

Maria Menounos, Emmy Awards 2007Δες/Κρύψε το κωλοσκαμπίλι της Biel στην Menounos

Δεν ξέρω αν το 'χεις προσέξει κι εσύ, ή αν οι απαιτήσεις μας είναι πολύ υψηλές (στις φούστες και πολύ χαμηλές στα ντεκολτέ), αλλά τελευταία τα κόκκινα χαλιά είναι τόσο απογοητευτικά, που έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρείται highlight το γεγονός ότι η Tilda Swinton είναι τερατωδώς ψηλότερη απ' τον George Clooney. Οπότε δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά περισσότερα η Maria Menounos για να ξυπνήσει τα σεξιστικά μας ένστικτα (που γράφει κι ο Λευτέρης Αδαμίδης στο τελευταίο μοτέρ), απ' το να μας δείξει μια ιδέα μονάχα απ' τις χρυσές της σφαίρες στη χθεσινή απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy.

Μπορεί να μην πλησιάζουν σε ζωντάνια της πεταχτές που μόστραρε πέρσι η Katherine Heigl (ή σε διάμετρο τον Gandolfini), αλλά είναι αρκετές για να σου εγείρουν μια εθνικοαπελευθερωτική περηφάνεια και να σου σηκώσουν πανιά και κατάρτια μαζί αν αρχίσεις να ταξιδεύεις και σε περασμένες εμφανίσεις της ψηλόλιγνης Πελοποννήσιας, που σ' όποιο κόκκινο χαλί κι αν έχει σταθεί με το μικρόφωνο του NBC, έχει τον τρόπο της να στρίβει τα βλέμματα απ' τις σταρλετίτσες που συνεντευξιάζει, πάνω στο δικό της λυγερό κορμί. Με αποκορύφωμα τις περασμένες Χρυσές Σφαίρες, όπου μπορεί να περηφανεύεται ότι σκαμπίλισε τον "out of this world" κώλο της, η κάτοχος του πιο ποθητού κώλου του πλανήτη. Κι άντε μετά να μην την φαντάζεσαι να αγκαλιάζει και το δικό σου πουλί με τέτοια θέρμη. (Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα ίδια τα Emmy, τ' αφήνουμε στον Dark Tyler.)



6 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Πάνω στον.. ενθουσιασμό του o verbal που έχει ειδικευτεί από πέρσι σαν μ(εν)ουνολόγος-σφαιρολόγος, ξέχασε να αναφέρει τα παραδοσιακά της total film άποψης των Μασών. Ότι δηλαδή η Μαρία μετά από ένα πέρασμα ως "σέξι νοσοκόμα" στους Fantastic Four (2005) πρωταγωνίστησε φέτος στο ψιλοάπατο Kickin It Old Skool (2007) που.. θα το δω πρώτη δουλειά το βράδυ. Αν έχεις μπει ήδη στη διαδικασία, μπορείς να αναλάβεις και το σχολιασμό βέβαια.

  2. cheaptalk said

    Επειδή περνάνε κάθε μέρα και διάφοροι καινούριοι, να ξαναματασημειώσω ότι χαρακτηρισμούς όπως "σεξιστές" και "φαλλοκράτες" τους φοράμε περήφανα στο μανίκι και στο κούτελο όταν τους ξεστομίζουν τα δυο ακραία χειρότερα είδη γυναικών, οι αντρολεσβίες με φθόνο του πέους και οι κρυφοτσούλες με σύνδρομο ψευτοπαρθενίας, και πιο περιορισμένα κάποιοι gay με αντίστοιχα συμπλέγματα. Με όλες τις υπόλοιπες και όλους τους υπόλοιπους παρεξηγήσεις ούτε έχουμε ούτε θέλουμε να έχουμε (κι αν πάνε να δημιουργηθούν κάνουμε συνήθως και κάνα βήμα πίσω) και ελπίζω να είναι κατανοητό ότι η άποψή μας είναι περισσότερο αντρίκεια (και λιγότερο αντρική) και φανερό που κάνουν ότι κρύβονται τα αστεία, οι ειρωνείες και οι υπερβολές.

    Σαφώς και παίζουμε το παιχνίδι της δημοσιότητας συνήθως (τα βγάζει, τα δείχνουμε, π.χ.) αλλά ούτε αγάμητοι είμαστε ούτε εντυπωσιασμένοι, και σαφώς δε πετάμε και το κιλοτάκι μας άμα τύχει να περνάει ο Μενούνος από το απέναντι αεροδρόμιο, όπως συμβαίνει στην άλλη μεριά. Και οι Μάσες άλλωστε έχουν ξεκινήσει πόλεμο εδώ και χρόνια κατά της ανορεξίας ας πούμε, και συζήτηση για τη συζήτηση κάνουμε αφού οι γυναίκες άλλα λένε κι άλλα θέλουν, anywayz. Τώρα που γέμισε η αγορά metrosexuals όπως λυσσάξανε, αναρωτιούνται που πήγαν οι άνδρες (και είναι και μια καλή ντρίμπλα για να ξεφεύγεις από διάφορα μαρκαρίσματα αυτός ο μετροσεξουαλισμός τελικά), και όλα τα "lifestyle" με τους κώλους στα εξώφυλλα, στιλ Nitro και Max, μια χαρά τα ξεκοκαλίζουν. Ε κι εμείς δε διαφέρουμε και πολύ, και στη πραγματικότητα το ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού που μας διαβάζει είναι μεγαλύτερο, αφού είναι και πιο εύστροφα και διαβαστερά πλασματάκια.

  3. cheaptalk said

    Με άλλα λόγια σαφώς και μπορεί να μας λέει όποιος θέλει σεξιστές με παιχνιδιάρικη διάθεση και τον ευχαριστούμε κιόλας που μας καταλαβαίνει :p

  4. cheaptalk said

    Τέλος να σημειώσω ότι πιο παρατηρητικό σχολιασμό του κόκκινου χαλιού των Emmys, κομπλέ με τάσεις για στράπλες και κόκκινα, έχει κάνει η stella στο Glitter της.

  5. ShoppingTherapy said

    τη marcia cross περίμενα να δω

    [url=http://img409.imageshack.us/my.php?image=marciacrossemmy02wv5.jpg]marcia cross[/url]

  6. cheaptalk said

    Για την Bree, πέφτοντας κι εγώ στο λάκκο να τη ταυτίσω με τον χαρακτήρα της, οι γυναίκες που κανονίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μόνες τους είναι η καλύτερή μου αλλά το στήθος της χρειάζεται υποστήριξη τουλάχιστο τόση όση της Μενούνος, της ρίχνει καμιά εικοσαριά χρόνια, τα καλύτερα προσόντα της αντιπάλου της είναι κρυφότερα όπως λέει η Biel που τα τσέκαρε και την πιστεύουμε, και στις φωτό που μάζεψες φαίνεται και κοντύτερη (αν κι αυτό μάλλον δεν ισχύει και δεν είναι απαραίτητα κακό) και πιο αδύνατη (αυτό είναι :p). Οπότε ένα έπαινο τον αξίζει, αλλά επιμένουμε στην ψηλόλιγνη Πελοποννήσια(!) ελλείψει πιο θαρραλέας. Άσε που ούτε κόκκινο φοράει, ούτε στράπλες :p

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.